Szépítkezz!

2009. 04. 05.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Lekerült a vastag téli kabát, a csinos kis dzsekiben, ballonban, lábakat mutató szexi cipőkben sétálgató csajok után nem győzik kapkodni a fejüket szegény férfiak. Alkalmasint a piros lámpáknál, buszon, utcán sétálva hódolnak a gyengébbik nem szépségének – azaz leplezetlenül bámulnak, sőt a bátrabbak megpróbálnak ismerkedni is. No igen…tavasz van!

Tavasszal pedig, amikor minden megújul, átalakul a ruhatár is. Előkerülnek az évszaknak megfelelő holmik, adódnak hozzá újabb szerzemények is – egyszóval cserélődik a gardróbod tartalma. Érdemes ilyenkor ellenőrizned neszesszered tartalmát is.  Tavasszal és nyáron ugyanis más illatot és kozmetikumot használunk. Jöhetnek a virágos-gyümölcsös illatfelhők, az élénk, merész színek. Ha figyelmesen, évszakoknak megfelelően használod a kozmetikumokat és illatokat, akkor bizony jól teszed, ha ilyentájt megnézed, mit találsz a szütyődben. A tavasz megújulás – ezért aztán rengeteg újdonság kerül ilyentájt a drogériák polcaira, hogy Te is megújulhass a hideg, komor tél után. Néhány kitűnő kozmetikumot ajánlok most Nektek – mazsolázzatok belőle!

ESPRIT Groovy Life for Her. Maga az üvegbe zárt nyár! Vidám, virágos-gyümölcsös keverék; a jellegzetes bergamon, mandarin, a frézia és egzotikus ylan-ylang elegyedik a tenger hűs szelével. Jázmin, magnólia, rózsa és írisz, vanília, pézsma és barack varázsolja az illatot teljessé. Igazi fiatalos, napos illat. EDT 15 ml ára: kb. 6700 Ft.

ESPRIT Grooví Life for Him. Ha tökéletes összhangot szeretnél a szerelmeddel, akkor lepd őt meg a Te parfümöd férfi párjával!  Ízletes grépfrút és zöld alma megfűszerezve egy csipetnyi tüzes chilivel, hogy felkorbácsolja az érzékeket. A szívillat élénkítő keveréke a muskátlinak, zsályának és friss levendulának. Az illat alapjegyéül a vetiver gyökér, a gazdag szantálfa és az érzéki pézsma szolgál. Elegáns, érzéki nyári illat. EDT 30 ml ára: kb. 6700 Ft.

David Backham Pure Instinct. Még egy illat szíved választottjának! Modern, stílusos, érzéki illat, mely ugyanakkor karakteres és elegáns. Pomelo, fekete bors, ezüst zsálya, keveredik a vibráló kardamom, a rozmaring és a levendula elegyével. A dohánylevél, a tölgymoha és a cédrusfa tompítja férfiasan bőrszerűvé az illatot. EDT 30ml és 50 ml kiszerelésben kapható.

Celine Dion Spring in Provence illata varázslatos Provence-i kirándulásra csábit.  Virágos-gyümölcsös illatkompozíció; passió gyümölcs, bergamot és koriander, lonc, fügefa virág, ibolya és mimóza ellenállhatatlan keveréke. Ambrette, pézsma és vetiver teszi még izgalmasabbá. Kellemes, tavaszi fuvallat – amely a hegyekkel körülvett Provence-i tengerparton suhan. EDT 30 ml és 50 ml kiszerelésben kapható, ára kb. 4000 Ft – 6700 Ft.

Astor Air Max Speed Kollagénnel dúsított, villámgyors sminkeléshez kialakított szempillapspirál, amely optimalizálja a felvitt festék mennyiségét. Annyi festék kerül fel a spirállal, amitől máris dús, hosszú pilláid lesznek! Nem csomósodik, nem kell várni, hogy száradjon és új réteget kenj rá – ezért nem nehezedik el a szempillád. Egy mozdulat és készen van! Kapható vízálló változatban is – hogy nyáron, a strandon is hosszú pillákat rebegtess. Ára: kb. 2600 Ft.

Miss sporty Studio Lash Black Diamonds csillámló gyöngyöket tartalmazó szempillaspirál – a különleges alkalmakra. Nem csomósodik, dúsítja és megemeli egyszerre a pillákat. Selymesen ragyogó szempillák, drámai tekintet – kiváló különleges, esti sminkhez. Ára: kb. 1000 Ft.

A Nail Expert Manicure termékcsaládban mindent megtalálsz, ami csak az otthoni körömápoláshoz szükséges. E vitamint tartalmazó körömlakkok, trendi árnyalatokban. Egyenletessé teszik a körmök felszínét, kálciummal, UV védelemmel és többféle ásványi anyaggal, kombinált vitaminokkal növelik a körmök ellenállását a mindennapos igénybevétellel szemben.  Ára: 500 Ft / db.

A RIMMEL Lycra® Pro Körömlakk ecsetje 800 apró sörtéből áll. Mindannyian tudjuk, hogy nemcsak a körömlakktól függ, hogy ki tudjuk-e szépen festeni otthon a körmünket. Az ecset kialakítása is fontos. A Rimmel új körömlakk kollekcióját a kitűnő fedés mellett hihetetlenül könnyű használni. Próbáld ki, meglátod, hogy ezzel Te is ügyes leszel! Ára: 1100 Ft.

 


Szerző

donna.hu



Scroll to Top