Vörösboros csirkeragu

2009. 04. 05.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók: 1/2 kg csirkemellfilé, 40 dkg gomba, 2 ek. liszt, 4 ek. olaj, 1/2 kisdoboz paradicsompüré, 1 dl száraz vörösbor, 1 fej vöröshagyma, 2 gerezd fokhagyma, petrezselyem, kakukkfű, majoránna, bors, só.

A húst apró csíkokra vágom, lisztbe forgatom és kis olajon átpirítom. Hozzáadom az apróra vágott vöröshagymát, a zúzott fokhagymát, a gombát, beleteszem a paradicsompürét, felöntöm a borral, és fűszerezem. Fedő alatt puhára párolom.

Ezután már nincs más hátra, mint jó étvágyat kívánni hozzá!

Köszönjük szépen Rácskay Zsókának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top