Szerelem és szerencse

2010. 07. 08.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Az intuitív energiáid a Neptunnal aktiválódnak, felismered a lelki partnered, mélyen bele tudsz érezni a szívébe, és megsejtheted, hogy mi az igazi szerelmi rendeltetésed. Azt is érzed, hogy mikor érik meg az idő arra, hogy a szerelemben döntést hozzál, például el akarsz válni vagy valakinek az érzéseidet szeretnéd elmondani.

A Neptun pozíciója ezen a héten különös jelentőséggel bír. A Vénusz összekapcsolódik a mély érzések bolygójával, és attól függően, hogy a Neptun hol áll a saját horoszkópodban, szerelmedhez lépésről lépésre közelebb kerülhetsz.

Meg tudod találni a lelki partneredet, tudhatod, hogy megérett-e az idő az elváláshoz. Esetleg szükséged van mások segítségére, akiktől megtudhatod, mit kellene tenned. és bízzál a Neptunban. Vállald a szerelem kalandját!

Ha a születési horoszkópodban a Neptun az Oroszlán jegyében áll:

Nagy tapasztalati kinccsel rendelkezel, ezzel kapcsolatban sok szépet és fájdalmasat is megéltél. Szerelmi életed állandó hullámzásból állt. Most magad mögött hagyhatod a csalódásokat, és csak a szépre emlékezhetsz. Bocsáss meg annak, aki esetleg megbántott, és gondolj inkább a szép, szerelmes órákra. Egy szerelem, amelyet talán nem tudtál megélni, mert az idők nem engedték, vagy már le voltál kötve, felbukkanhat a gondolataidban ismét, és belső örömmel tölthet el. Tudod, hogy valamikor, egy más időben vagy más szférában találkozhattok. A Neptun üzenete a számodra: emlékezések adják meg azt az erőt, amire szükséged van. A Neptun segít neked megbocsátani.

Ha a születési horoszkópodban a Neptun a Szűz jegyében állt:

A partnerkapcsolatokban az állandóságot keresed. Szükséged van az élénk társalgásra, és igen gyakran szellemi szinten kötődsz a kedvesedhez. Gondolataidban kommunikálsz a partnereddel, és az a legszebb, hogy ő hallja és olvassa a gondolataidat. Ez egy ritka ajándék. Lehet, hogy akkor nem szerelemből házasodtál, de szerelmetek az évek folyamán növekedett, és ezáltal talán sokkal intenzívebb szerelmet és állandóságot tudtál elérni, és most ez alatt a fényszög alatt válik ez nálad tudatossá. Megértheted, hogy milyen kincs van a birtokodban. A Neptun üzenete a számodra: élvezd a szerelmet itt és most. A Neptun hálássá tesz téged.

Ha a születési horoszkópodban a Neptun a Mérleg jegyében áll:

Olyan partnerre van szükséged, aki a tenyerén hordoz és kívánságaidat lesi. Ha a Vénusz ezzel a Neptunnal találkozik, akkor a szerelem legszebb oldalait élheted meg. Udvarolnak neked, és vágyaid melyek, mélyen égnek a szívedben, és lelkedben gyökereznek, még ebben az évben megvalósulnak. 2011-ben is, amely a Vénusz éve lesz, lehetséges lesz az, hogy megtaláld lelki társadat. Fel fogod ismerni őt hangjáról, amely lágy, erotikus, és igen melegszívű lesz. A legjobb szerelmi időd 2010-ben szeptemberben és decemberben lesz. A Neptun üzenete: figyelj a jelekre, amelyek rejtve mutatják magukat. Például számok, színek, stb. a Neptun bízni enged téged.

Ha a születési horoszkópodban a Neptun a Skorpió jegyében áll:

Szükséged van a lelki összeolvadásra a partnereddel. Legszívesebben éjjel-nappal magad mellett szeretnéd tudni őt. Sokszor nem ismered fel, hogy kinek becsületesek a szándékai, és sokszor csalódnod kell emiatt. Hallgass a belső hangodra. A Neptun és a Vénusz megmutatják a helyes utat. Fogod tudni, mi a teendőd. Egy kapcsolatot, melybe kapaszkodsz, bár csak viszályt és könnyeket hoz, csak szeretettel tudsz felbontani. Ha egyedülálló vagy, akkor új kedvesedet a szemeiről fogod felolvasni. Nézz ezekbe a szemekbe, akkor egy olyan nagymértékű bizalmat érzel majd, hogy szíved egészen átmelegszik, és ez egyértelmű jel lesz arra vonatkozóan, hogy az igazi társad áll melletted. A legjobb idő erre 2010. október és december. A Neptun azt üzeni: bízz a belső érzésedben. Ehhez el kell hinned, hogy mindent meg fogsz érezni.

Ha a születési horoszkópodban a Neptun a Nyilas jegyében áll:

Rendelkezel azzal a ritka adománnyal, hogy lelki partneredet hiba nélkül felismerd. Ezzel a Neptun állással az a szerencse is a tied lehet, hogy többször megélhess egy kitöltött és harmonikus kapcsolatot. Sokan karmikus kapcsolatnak hívják ezt. A korábbi időszak sebeit most pozitívan éled meg, és tanulhatsz a régi hibákból. A Vénusz és a Neptun most különösen jóindulatúak veled. Ha még nem találtad meg a párod, akkor jó esélyeid vannak arra, hogy most találkozz vele. Lelki partneredet a kezéről fogod megismerni, finomak, igen ápoltak, és ezek a kezek mindig kinyitják előtted az ajtókat. Fel tudják nyitni a szíved ajtaját is. Legkedvezőbb szerelmi időszakok ebben az évben az augusztus és a november. A Neptun üzenete: a szerelmet engedd a szívedbe és örülj az életnek. Adj hálát a Neptunnak.

Ha a születési horoszkópodban a Neptun a Bak jegyében áll:

Kapcsolataidat először mindig a fejedben méred le, és kiosztod a plusz és a mínusz pontjaidat. Ezúttal a kozmosz másként akarja. A Vénusz azt üzeni, hogy hallgass a szívedre. Ha ennek az energiának megnyitod magad, akkor valóságos csodákat élhetsz meg a szerelemben. Lelki társad közelebb van, mint gondolnád. Ha már kapcsolatban élsz, akkor felismerheted ennek valóságos értékeit úgy negatív, mint pozitív értelemben. Ha még egyedül vagy, akkor augusztusban vagy októberben megtalálhatod a párod. A Neptun üzenete: higgy magadban, engedd a közelséget, ne zárd le magad, ha jön a szerelem.

Ha kíváncsi vagy, hol állt a Neptun a horoszkópodban a születésedkor, Németh Ági ingyen kiszámolja neked. Írj a triamos@digikabel.hu e-mail címre, vagy látogass el a www.asztrokalendarium.hu weblapra.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top