Top 10 trendi sztárpár 1. rész

2010. 07. 08.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A legújabb divattrendek legjobb hírvivői egyértelműen a hírességek, ők a divattervezők élő reklámtáblái, ha szabad ilyen nyersen fogalmaznom. Miattuk válik iszonyatosan híressé egy-egy cipő, táska, és a fodrászok is ezerrel forgathatják az ollót a kezükben, ha valamilyen extrém frizurával állnak elő kedvenceink. De mi a jobb egy sztárnál? Hát kettő, méghozzá párban, szerelmesen és stílusosan!

Míg Brad és Angelina el voltak foglalva a pelenkacserével, Victoria és David pedig a tükörképükkel, az ifjú tehetségek átvették az irányítást a páros divatdiktálásban. Itt volt már az ideje a vérfrissítésnek, és jócskán volt kikből összeválogatnunk a top 10-es listánkat. Egyes gerlepárok tagjai külön-külön is igazi divatikonok, másoknál pedig pont a párjuk stílusérzékenysége segített megtalálni saját egyéniségüket. Jöjjön hát a lista!

10.:  Ashlee Simpson-Wentz & Pete Wentz

A punk-rock házaspár 10. helye egyáltalán nem jelenti azt, hogy ők lennének a legrosszabbul öltözöttek, egyszerűen csak hihetetlenül nehéz volt eldönteni a sorrendet. A Fall Out Boy gitárosa sosem panaszkodhatott stílusérzékéről, és úgy tűnik, ez a képessége párválasztásnál sem hagyta cserben. Öltözködésüket kalapokkal, feltűnő napszemüvegekkel és fekete ruhadarabokkal koppinthatjátok le.

9.: Fergie & Josh Duhamel

Ez történik, amikor szép emberek egymásra találnak. A szexi énekesnő és a sármos színész együtt talán még szemet gyönyörködtetőbb látvány, mint külön-külön. Fergie mindig is különös érzékkel választotta ki a nőiességét hangsúlyozó ruhadarabokat, de legütősebb kiegészítője mégis Adonisz-testű férje. Josh és Fergie a klasszikus divat hívei, némi extravaganciával fűszerezve: fehér ing-zakó a pár férfi tagjának, testhez simuló ruhák a női félnek, és ne feledjétek, Fergie-nél a nadrág mindig csak a második lehetőség!

8.: Jessica Biel & Justin Timberlake

Nem szeretném leírni Jessica Biel stílusérzékét, de valljuk be, mielőtt elkezdett volna Justinnal járni, észre se vettük öltözködését. Az utóbbi években viszont Mr. Timberlake-nek hála, izgalommal várjuk az újabb és újabb közös fotót. A „justinos” laza eleganciát a jól megválasztott farmer, edzőcipő és kiegészítő, például kalap, sál, mellény kombinációjával érhetitek el pasitok öltözködésében, míg Jessicáét az egyszerű, ámde nőies darabokkal a saját ruhatáratokban.

7.: Nicole Richie & Joel Madden

A bohém stílus királynője és a punk-rocker találkozása. Mrs. Madden önmagában a dobogón állna kitűnő és egyedi stílusával, viszont Joel kissé sötét öltözködése párosban hátrébb húzta őket. Két kisgyermekük, Harlow és Sparrow nagyon szerencsések, hogy egy tehetséges zenész papával és divatikon anyuval áldotta meg őket a sors. Nicole férjéhez igazodva kissé visszavett a virágmintákból, de nem kell őt félteni, a maxi ruhás, hajpántos hippi még mindig elő-előbújik. Joel stílusát fekete zakóval és tornacipővel követhetitek.

6.: Beyoncé & Jay-Z

A rap mogul Jay-Z és az r&b díva Beyoncé már nem éppen az ifjú generáció tagjai, tekintve, hány éve a szakma elismert tagjai, viszont olyan bámulatosan jól tudnak egymáshoz öltözni, hogy azt tanítani kellene. Külön elismerés Jay-Z-nek, hogy férfi és ráadásul rapper létére mindig meg tud lepni változatos megjelenésével. Nappal edzőcipő, baseball sapi szerelésben, este elegáns öltönyben, csokornyakkendőben pózol a mindig szexis Beyoncé mellett.

Forrás: fashion.hu



Szerző

donna.hu



Scroll to Top