Szerelmi háromszög a villában!

2011. 02. 01.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Valószínűleg senki számára nem okoz majd nagy meglepetést, ha azt mondom: egy valóságshow, ahol x mennyiségű, egymás számára ismeretlen embert összezárnak viszonylag hosszú időre, a legtöbb nézőnek két dolog miatt lesz érdekes. Az egyik természetesen a végtelen számú konfliktuslehetőség, míg a másik mi más lehetne, ha nem a szerelem.

Így van ez a jelenleg futó Való Világgal is, melyben a már-már vérre menő viták száma tényleg végtelen, ellenben szerelem terén eddig nem annyira brillíroztak a szereplők. Legtöbbjüket várja kint valaki, így Jerzy és Gigi csendben és teljesen eseménytelenül bimbózó szerelmén kívül alig akad említésre méltó eset közöttük. Persze nem felejtettük el mi sem a nőket töretlenül ostromló Alekoszt, ám ő egy egészen más kategória, külön eszmefuttatást érdemelne „kifinomult” udvarlási technikáinak tárháza.

Alekoszt egyelőre félretéve, most valami olyasmi van készülőben, amire valószínűleg senki sem számított: szerelmi háromszög van kialakulóban, az érintettek pedig láthatóan maguk sem tudják, mit is kezdjenek a helyzettel. A történet több szempontból is érdekes, de a legfontosabb momentuma mégis az, hogy meglepő módon az az Olivér lett a főszereplője, aki egyébként már beköltözése első percétől kezdve vigyáz minden mozdulatára, nehogy gyanúba keveredjen. Mi több, a villalét során már többször omlott össze kinnlevő szerelme hiánya miatt, akinek nem mellesleg egy lánykérést is beígért, amint kikerül önként vállalt fogságából. Olivér szájából már számtalanszor hallottuk, hogy mennyire szereti párját, külön kis oltár van a lány számára a villában felállítva, most mégis vihar készülődik körülötte, ugyanis a két szingli lány, Anikó és Szandika jóformán egyszerre csaptak le a gyanútlan mókamesterre.

Míg Anikó - legjobb barátnője, Naiva Zsófi távozása után - az Olivérrel való mókázásban és flörtölésben igyekszik vigaszt találni, a szőke Plasztikcicából erre válaszul kitört a féltékeny anyatigris, aki nem hagyja, hogy az általa is nagyon kedvelt férfit valaki más is megkörnyékezze. Egyelőre a történet ott tart, hogy az első nagy színtvallások után mindenki visszavonulót fújt. Anikó a riportszobában a Villanővérnek fejtette ki véleményét: szerinte az egyébként nagyon jól alakuló kapcsolatuknak itt most vége szakad Olivérrel, hiszen ezek után nehezen tudnak majd kínos érzések nélkül együtt lenni. Szandika pedig taktikus módon a Villanővér helyett Olivérhez szaladt, akinek azzal magyarázta féltékeny kitörését, hogy csak barátja érzékeny lelkét akarja megóvni egy újabb összeomlástól, hiszen Olivérnek is látnia kell, ennek nem lesz jó vége.

Kíváncsian várjuk, hogyan alakul majd a furcsa helyzet, hiszen várhatóan ezzel még nincs vége. Ha más nem, a szerkesztők biztosan tesznek majd valamit érte.

Képek: valovilag.hu



Szerző

donna.hu



Scroll to Top