Szertartások az érzelmi káosz elkerülésére

2010. 07. 27.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Szemben áll a boldogság a boldogtalansággal, a szerencse a szerencsétlenséggel. Egy félelmetes Szaturnusz kormányozza az égi történéseket egész júliusban, és még messze belenyúlik az augusztusba is. Az összes planétát sakkban tudja tartani.

A hirtelen változás, átalakulás bolygója 2010. július 26-án pontosan szemben fog állni a stabilitás uralkodójával, az öreg, elviselhetetlen, nagyon nyűgös Szaturnusszal.

Az érzelmek zűrzavara következik. Hajszoltak leszünk. Semmi sem maradhat úgy, mint ahogyan most van.

Ahogyan a Szaturnuszt az égen gyűrű veszik körül, befolyása is szorító és hajszoló. Ha negatívan állunk hozzá, úgy lényegbevágó következményekkel kell számolnunk, olyanokkal, amelyeknek robbanó ereje van.

Balesetveszélyt is jelez ez a kapcsolat, és egészségünk is veszélyben van. Káoszt jelez a kapcsolatokban, káoszt jelez a hivatásokban.

A modern asztrológia a Szaturnusz két arcát veszi figyelembe, és ezzel csökkenthetjük a sötét oldalát, egyrészt, mert szimbóluma a súly, a megerőltetés és a teher, másrészt azonban a sikert és a megbecsülést is jelzi.

A Szaturnusz jelképezi az átváltozást, felel az élet átváltozásáért a bébitől a felnőtt emberig ezer kötelességével és feladatával. Minden, amit naponta követelnek tőlünk, a Szaturnusztól jön. A Szaturnusz megtestesíti az élet fáradtságát, bajlódását, szerencsétlenségét és csapását, de az élet csillogását is. Segítségével mesteri teljesítményeket lehet elérni, de el is tud buktatni bennünket az akadályaival.

Igen gyakran az élet földi törvényének is nevezzük a Szaturnuszt.

Asztrológiai jele: egy kereszt egy jobb oldalra kanyarodó félkör tetején.

A kereszt a testet szimbolizálja, a múlandót, a félkör a lelket, a múlhatatlant.

Pozitív hatása: nyomása alatt pontosabbak és realisztikusabbak leszünk, és életünket jobban kézben tartjuk. A tanulás és a munka könnyebbé válik, többet teljesítünk, jobban túlleszünk a kríziseken, és egészségesebbek tudunk maradni.

Próbáljuk a Szaturnuszt arra használni, hogy jóra fordítsuk az életünket. Bár minden találkozás a Szaturnusszal kényelmetlen, gyakran fájdalmas, de ezzel együtt egy fontos érési és fejlődési folyamat.

Próbáljunk megbarátkozni a Szaturnusszal, erre szolgáljon egy-két jó tanács. Ha a Szaturnusz úgy, mint most, ennyire közel jön a Földhöz, és szinte minden egyéb égitestet elnyom, veszélyes lenne, ha nem tisztelnénk. A Szaturnusz, amit akar tőlünk, önként kell adjuk, akkor megkímél bennünket.

Akkor gyakran átalakul romboló ereje, haragjából enyheség lesz. Az akadályból fejlesztés. A fájdalomból új tetterő.

Attól függően, hogy a születési jegyedhez hogyan kapcsolódik a Szaturnusz, meghatározza a jelenlegi feladatodat.

Ha a Mérleg jegyében születtél, akkor a Napod ugyanabban a jegyben áll, mint a Szaturnusz.

Korlátozásokkal kell számolnod vitalitásodban és életerődben. Életed átépítésre szorul. Erősebbé és stabilabbá kell válnod. A szükséges renoválási munkák oda vezetnek, hogy energia folyamatod átmenetileg redukálódik és lelassul, ezáltal nem érzed magad annyira fittnek. Teljesítőképességed nem olyan, mint amit megszoktál, illetve jobban meg kell erőltetned magad, és ennek megfelelően hamarabb fáradsz ki. Ha a Szaturnusszal meg tudsz barátkozni, minden könnyebb lesz.

Ha a Napod a Szaturnuszhoz képest szomszédos jegyben áll, vagyis ha a Skorpió vagy a Szűz jegyében születtél:

Életszituációd általános javulásával számolhatsz, és abból indulhatsz ki, hogy a problémák és nehézségek, amelyek hosszú ideje fennállnak, el fognak tűnni. Segítséget és támogatást fogsz kapni. Ennek feltétele, hogy helyesen értelmezd a Szaturnuszt, aki melletted áll, és éjjel nappal kísér. Fogadd el mint kísérőt, és üdvözöld. Minden, amit teszel, a Szaturnusz megfigyelése alatt történik. Készülj fel arra, hogy állandóan számon fognak kérni, pontosan és tényszerűen kell dolgoznod, akkor a Szaturnusz előbbre léptet téged.

Ha a Napod a Szaturnuszhoz képest egy jegyet szabadon hagy, vagyis ha a Nyilas vagy az Oroszlán jegyében születtél:

Kapcsolatod a Szaturnusszal jó. A Szaturnusz bár kapcsolódik hozzád, nem erőlteti rád magát. Csak akkor jön, ha hívod, vagy ha hibázol. Ha óvatos vagy és elővigyázatos, akkor a következő hetekben sok mindent mozgásba hozhatsz vele. Ilyenkor a legfontosabb, hogy a helyes szavakat válaszd, és ne beszélj túl sokat. Keresd a csend pillanatait.

Ha a Napod a Szaturnuszhoz képest két jegyet hagy szabadon, vagyis a Rák vagy a Bak jegyében születtél:

Nagyon veszélyes a Szaturnuszod, károkat okozhat neked, de meg tudod védeni magad, ha elég bátor vagy, hogy elfogadd az utasításait. Nem tudsz elszökni előle, és ez nem is vezetne sehová. Befolyása mindenhol elérhet. Ugyanolyan helytelen azonban, ha megadod magad neki, mint egy kisgyermek. Ne legyél a rabszolgája sem.

Ha a Napod a Szaturnuszhoz képest három jegyet hagy szabadon, vagyis ha a Vízöntő vagy az Ikrek jegyében születtél:

Kapcsolatodat most biztosan nem tudod úgy tovább vezetni, mint eddig. A következő időknek az a célja, hogy egy olyan kapcsolatot építs fel, amely mindkét félnek megfelel, és valóságos egyenlőség alapján épül fel. Ez a fázis nem igazán kedvező arra, hogy új kapcsolatokat létesíts. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nincsenek esélyeid, de ha találkozásra kerül sor, akkor vitatkozásokra kell készülnöd. Ennek nem lesz negatív következménye, éppen ellenkezőleg. Sok olyan kapcsolat, mely sokáig tart, olyan időkben jött létre, mint most, amikor a Szaturnusz kellemes kapcsolatban volt ezekkel a jegyekkel.

Ha a Napod és a Szaturnusz között négy jegy marad szabadon, vagyis ha a Halak vagy a Bika jegyében születtél:

Egy az egészségedre fontos és különleges fázis áll előtted. A Szaturnusz belát a vesédig, egész szervezetedet átvizsgálja, próbára teszi. Extrém esetben megtörténhet, hogy egy rossz orvosi eredmény miatt egy átfogó kivizsgálásra lesz szükséged. Általában ez a folyamat észrevétlenül zajlik, tested saját magát teszteli, ennek megfelelő jeleket küld az agyadnak, amely megmondja, mit kell tenned. Legyél igen figyelmes, és igyekezz a következő hetekben a legegészségesebben étkezni.

Ha a Szaturnusz a Napoddal szemben áll, vagyis a Kos jegyében születtél:

A következő időszakban akadályoztatásokkal kell számolnod, melyet valaki más „ajándékoz” neked. A Szaturnusz gyakran buta véleményekben vagy balesetben nyilvánul meg. Ténylegesen azonban kézben tart mindent, melynek célja az, hogy tudatosabbá tegyen téged. Ezen közben sajnos gyakran fájdalmas eszközökkel dolgozik. Hátráltat, lehetséges, hogy beteg is lehetsz, és nagyon figyelj a balesetveszélyre. Ez nem azt jelenti, hogy elkerülhetetlen támadásokkal kell számolnod. Ez csupán annyi, hogy jó, ha beállítod magad a váratlan, előre nem látható akadályokra.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.  



Szerző

donna.hu



Scroll to Top