Sziget 1. nap

2009. 07. 16.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Magamon is észreveszem, hogy a fesztivál már nem a bulizzunk mindenáron, mindegy, hogy miben életérzésről szól. Van egy nagyszerű ¾-es férfi Dsquared farmerem, amiben igazán jól érzem magam, és abszolút jól bírja a Sziget spontán bulijait. A felsőt kombinálom hozzá, attól függően , hogy éppen a Rock Színpad vagy éppen a Party Aréna felé veszem az irányt.
Néhány extrém példa. Ilyet ne!
Idén a fellépők közt lesz olyan is, aki igazán követi a divatot, hiszen a Sziget vendége a nagy sikerű Lily Allen, aki ősztől a Chanel új táskakollekciójának arca lesz. A nagyszínpadon nem biztos, hogy Chanel kiskosztümöt visel majd,de biztos jó bulit csinál a The Fear előadója.
Szintén az első napon mutatkozik be nagy kedvencem, a Nouvelle Vague. Ha a csajszikat elsőre megnézitek, bolondoknak tűnnek, de tökéletesen felépített műsorukban és játékukban van valami báj. Fellépő rucijaik is elég extrémek, öltözködésükben is alkalmazkodnak a bassa nova és a francia sanzon világához.
Aki az alter öltözködést és stílust kedveli, az első nap dúskálhat a talpig feketében és a programokban. Elő a Martens – ami idén stílusos, a nyári divatnak megfelelő színekben is kapható - és a stílusosan telefirkált hátizsák és irány a PUF, a Kispál vagy a Junkies koncertje!
 

További információk: http://www.sziget.hu/fesztival

Olvass még több divatról szóló cikket a divat.hu oldalunkon!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top