Szíj Melinda visszatért a traktorokhoz

2011. 01. 05.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A fantasztikus hangú, de meglehetősen gyenge idegekkel megáldott énekesnő, Szíj Melinda visszatért eredeti munkájához és boldog. Úgy érzi, végre újra jó helyen van.

Fél éve is van már annak, hogy a félszeg, önbizalom-hiányos Szíj Melinda állítása szerint életében először összeszedte magát, és a hírneves zsűri elé lépve kiengedte hangját. Határozatlan kiállásának köszönhetően külsőre nem volt éppen megnyerő jelenség, így Eszenyi, Pici, Fridi és Mester is elbámult, mikor a dzsin kiszabadult a palackból. Jött a selejtezők sora, és a sztársághoz magát túlkorosnak mondó anyuka egyszer csak egy óriás színpadon találta magát, ahol több ezer ember sikított érte, miközben milliók hallgatták otthon, a kanapéba süppedve. Benne volt a Megasztár tizenkét döntősében. Akkor még mindannyian azt hittük, de legalábbis a bulvár keményen sulykolta: megvan a magyar Susan Boyle. A hír azonban kacsa volt. Szíj Melinda nem Susan Boyle. Szíj Melinda "csak" Szíj Melinda, és nem is akar több lenni. Éppen ezért, miután a show-nak vége lett, szép csendben kihátrált a reflektorból, hogy 2011-et már régi munkahelyén az IKR Zrt. nagyigmándi telephelyén, szeretett munkagépei között töltse.

A karriert és csillogást maga mögött hagyó külkereskedelmi asszisztens a Borsnak nyilatkozott szeretett munkájáról. Tizennyolc éve dolgozik a cégnél, ez alatt az idő alatt családias hangulat alakult ki közte és munkatársai között, irodája lett a második otthona, és most éppen erre a biztonságot adó érzésre van szüksége. Gyermekeivel egyedül maradt, a Megasztár elején botrányba fulladt kapcsolata már nem hiányzik neki, épp ezért hálás az itteni munkatársaknak, akik most visszafogadták, és rajongással veszik körül. Melinda szerint a showbiznisz nem neki való világ, mivel nem ért hozzá, és nincs mellette senki, aki ebben segíthetne. Felkérései nincsenek, versenytársaival és a csatornával elmondása szerint nem tartja a kapcsolatot.

A 15 perc hírnév neki is járt, mint bárkinek, de miután kipróbálta, nem akart tovább élni vele.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top