Sztárparádé a Valentine’s Day Los Angeles-i díszbemutatóján

2010. 02. 14.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Valentine’s Day című film Los Angeles-i díszbemutatója valóságos sztárparádévá nőtte ki magát, főleg mert az ismert színészek nem kevésbé ismert Valentinjeikkel együtt jelentek meg a premieren, ahogy tette ezt a film két férfi főszereplője, Ashton Kutcher és Patrick Dempsey is.

   Patrick Dempsey és párja  Ashton Kutcher és Demi Moore

Taylor Lautner és Bradley Cooper azonban egyedül érkezett és pózolt a kameráknak, ami azért is meglepő, mert Taylor Lautnert nemrég a film egy másik szereplőjével, a fiatal énekesnővel, Taylor Swifttel hozták hírbe.

 Taylor Lautner  Jessica Biel

Itt az ideje, hogy áttérjünk a hölgyek öltözetére: a két Jessica, Jessica Alba és Jessica Biel is a színek mellett döntött, de míg Biel kisasszony nyárt idéző ruhája tökéletes választásnak bizonyult, a másik Jessica kicsit túl fiatalosra vette a figurát. A két gyönyörű színésznő, Anne Hathaway és Jennifer Garner választása is egy-egy pánt nélküli testhezálló ruhára esett.  Azért valljuk be, Anne-nek jobban áll ez a fazon.

Julia Roberts és unokahúga, Emma Roberts is szerepet kapott a filmben, a bemutatón pedig szinte csak együtt pózoltak. Julia megmaradt a jól bevált kis feketénél, míg Emma egy igazán feltűnő fehér darabot választott.

Ha kigyönyörködtük magunkat a ruhákban, irány a jegypénztár, ugyanis február 11-től a hazai mozikban is találkozhatunk kedvenceinkkel!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top