Hozzávalók: 1/2 tejszín, 1/2 kocka margarin, 1 egész fej vöröshagyma, csirkemell /igény szerint/, 30 dkg trappista sajt, 1/2 zacskó tárkony, vegeta /ízlés szerit/, minirépa, zöldborsó, kukorica.
A kockára vágott vöröshagymát, majd a csíkokra vágott csirkemellet, a margarinon megpároljuk, hozzáadjuk a minirépát, a zöldborsót és a kukoricát, tárkonnyal és vegetával ízesítjük. Felöntjük annyi vízzel, hogy ellepje, majd addig főzzük, amíg a csirkemell puha nem lesz. Amint megfőtt, hozzáadjuk a tejszínt és összefőzzük.
Tálalás előtt lereszeljük a sajtot, majd rámerjük a forró levest. Jó étvágyat!
Köszönjük szépen Nagy Zsuzsannának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.