Tegyük félre a felesleges terheket

2010. 07. 05.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ez a hét a különböző energiák keveréke. A legjobb, ha beállítod magad arra, hogy ezen a héten állandóan történni fog veled valami. Ennek nem kell feltétlenül a legrosszabbnak lenni, jók a fényszögek, amelyek mozgásban tartanak. A vasárnap ezzel szemben csendesebb lesz, mert az Újhold és a Napfogyatkozás meggondolásra késztetnek.

Ha a következő napokban nyitva tartod a szemedet, sok mindent megjavíthatsz az életedben. A Merkúr pénteken az Oroszlán jegyébe lép, a Szaturnusszal, Uránusszal és Jupiterrel szövetkezve minden anyagi és szakmai dolgunkban segíteni fog. Alaposabban tudsz dolgozni majd, és szokatlan ötletek tömegével fogsz rendelkezni.

Ezeket az előérzeteket figyelve használd fel ezt az időszakot. Talán megtalálod a probléma megoldását. Vagy belebotlasz egy hasznot hajtó lehetőségbe, esetleg jobb benyomást teszel kollégáidra, vevőidre.

A Nap és a Mars ehhez jó hangulatot és vállalkozó kedvet ad. Még más kozmikus rezgések is vannak.

Vasárnap az Újhold a Rák jegyében áll, ami kíméletesen családi gyökereidre emlékeztet majd. Vajon van valami, ami javításra szorul?

Fordíts ezekre a gondolatokra több időt. Az Újhold egy teljes napfogyatkozásba megy át, és lehetőséget ad neked ahhoz, hogy megszabadulj a rossz dolgoktól. A sötét foltokat az életedből világos fénybe merítheted.

A bolygók hatása a következő héten:

Hétfő

Az Uránusz hátráló mozgásban van.

A fogyó Hold a Kos jegyében dinamikus startot tesz lehetővé ezen a héten. A Merkúrral együtt zavarokat keltenek délelőtt, kárpótlásul délután a Hold a Vénusszal harmonizál. Ezenkívül az Uránusz a mai naptól december 6-ig visszafelé fog mozogni.

Hétfőn hajlamosabb leszel rövidzárlatokat okozni. Ha valaki kívülről szeretne beavatkozni a dolgaidba, allergiás reakciókat vált ki belőled.

Várd ki az időt, mielőtt hosszú távon ható döntéseket hozol. Fontolj meg minden változtatást.

Kedd

Legyél nyugodt!

A Hold a Bika jegyében áll. Nyugodt az ég, laza atmoszféra uralkodik. Délelőtt a Hold a Plútóval jó kapcsolatban áll. Ez sok önbizalmat ad, ezenkívül felerősíti az öngyógyító erőket.

Ne engedd, hogy valami elvonja a figyelmedet, hajlamos leszel piszmogni, sajnos bizonyos makacsságig. Írd fel egy listára a tennivalóidat, és tartsd magad konzekvensen ehhez. Annál szebb lesz, amikor készen vagy ezekkel a feladatokkal, és este ismét kedves vendégeket hívhatsz meg magadhoz.

Szerda

Végre egy nap nagyobb asztrológiai befolyások nélkül.

A Hold a Bika jegyében áll. Felébreszti benned a vágyat. A Hold és a Mars pozitív kapcsolatban állnak egymással. Szinte szétrobbant az energia és a harci szellem.

Túl sok ehető csábításnak eshetsz áldozatul. Lehetőleg zsírszegényen kellene nassolnod. A legfontosabb feladatokat intézd el ebéd előtt, ez vonatkozik a megbeszélésekre és minden fizikai tevékenységre is.

Csütörtök

Harmonikusak a bolygóállások.

A Hold és a Szaturnusz megélesíti a realitás iránti érzékedet. Egy Holdszünet után a Hold az Ikrek jegyébe lép, és az Uránusszal közösen pezsdítő ötletekről gondoskodik. Délután a Hold a Jupiterrel lép kapcsolatba és baráti kapcsolatokat teremt.

Egyedül a Holdszünet okozhat kisebb problémákat, délelőtt aktivitásodat fékezheti. Ápold a kapcsolataidat, jó ez a nap arra, hogy kollégáidat meghívd egy fagylaltra, vagy szomszédaiddal rendezz egy kerti partit.

Péntek

Romantikus illúziók.

Mozgalmas nap a kozmoszban. A Vénusz szemben áll a Neptunnal, a Merkúr kellemes kapcsolatban áll a Szaturnusszal, a Merkúr az Oroszlán jegyébe lép.

Szerelmi ügyekben legyél nagyon óvatos. Új ismeretség esetén könnyen olyan dolgokat is képzelhetsz a kapcsolatba, ami nem létezik. Ha már kapcsolatban élsz, hajlamosabb leszel a romantikus, de a valóságtól idegen gondolatokra. A te kedvesed is csak egy ember, élekkel és sarkokkal, ezért ne is várj el olyasmit, amit saját magad nem tudnál adni.

Szombat

Az Uránusz szellemessé tesz.

A Merkúr és az Uránusz kellemes fényszögben áll. Izgató beszélgetésekről és segítő tippekről gondoskodik. Ezenkívül a Vénusz a Szűz jegyébe lép, a Hold egy rövid szünetet követve ebéd után a Rák jegyébe lép.

Délután és este néhány feszültséget jelez a Hold, amelyek kisebb nézeteltérésekhez vezethetnek. Ne hagyd magad ez által irritálni, kár lenne, ha ezért elmulasztanád az esélyeket, melyeket az aktuális aspektusok kínálnak.

Vasárnap

Napfogyatkozás és Újhold.

Micsoda nap! A Nap és a Mars kellemes fényszögben áll, nagy mennyiségű lendületet kölcsönöznek. A Merkúr és a Jupiter jó fényszögben áll, szerencsés ötleteket kínál. Az Újhold a Rák jegyében lesz teljes, 21 óra 42 perckor teljes napfogyatkozássá válik, de ezt nálunk nem láthatjuk.

Nem leszel éppen a legkiegyensúlyozottabb. Túlságosan különbözők az energiák, amelyek hatnak rád. Használd ki tested, lelked és szellemed számára a tisztító hatást. Búcsúzz el mindentől, ami felesleges terhet jelent.

Kellemes hetet kíván:

Németh Ágnes

Asztrológus

Nemethagi@donna.hu



Szerző

donna.hu



Scroll to Top