Hozzávalók: 2 db tojás sárgája, 4 evőkanál cukor, 2 csapott evőkanál liszt, ½ kg ananászkonzerv, 3 dl tejszín, 1/2 csomag babapiskóta, 2 teáskanál zselatin.
A tojások sárgáját kikeverjük a cukorral és a liszttel, felengedjük az ananászkonzerv levével és gőz fölött sűrűre főzzük. Közben beáztatjuk a zselatint 1 dl vízbe és felverjük a tejszínt, majd a zselatinnal fixáljuk. Feldaraboljuk az ananászokat kis kockákra, beletesszük a már főtt krémbe és ha kihűlt a tejszínnel lazán az egészet összekeverjük. Egy kis vaníliás tejben egyenként megáztatjuk a piskótát és egy üveg tálat kibélelünk vele. A krémet a piskóta közé öntjük. Hűtőbe tesszük néhány órára és már fogyasztható is.
Mindenkinek jó étvágyat!
Köszönjük szépen Csizolszki Zsuzsinak, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.