Tejszínes, sonkás-gombás hús

2009. 08. 02.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Karajból készítettem, de csirkemellel is finom. A húst felszeletelem, sózom, borsozom és elősütöm. A szeletelt gombát kevés olajon sóval, borssal, petrezselyemmel megpárolom. Jénai tálat margarinnal kikenem és belerétegezem a hozzávalókat. Alulra kerül a hús, rá a gomba végül a sonkaszeletek. Tejszínnel leöntöm, végül megszórom reszelt sajttal. Alufóliával letakarom és 30 percig sütöm. Végül a sajtot rápirítom. Krumplipürével tálalom.

Jó étvágyat!

Köszönjük szépen Kovács Krisztinának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top