Tepsis krumpli

2009. 02. 10.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Kétségbeesett pillanatban született ez a vacsora, amikor már minden zárva volt és hazaértünk éhesen.

Nyers krumplikarikákat, kolbászkarikákat, egy fej hagymát szálasra vágva, pár szem gombát félbevágva, egy nagyobb paprikát nagyobb kockákra vágva, egy paradicsomot felszeletelve,sóval, törött borssal, bazsalikommal megszórva beleteszünk egy mélyebb tepsibe. Öntünk rá annyi olajat, hogy amikor kézzel összeforgatjuk, mindenhova jusson egy kevés. Alufóliát teszek rá, 10 percig így sütöm előmelegített sütőben. Utána leveszem a fóliát és pirosra sütöm.   Igazából van, hogy pár kelkáposzta csík is kerül bele, meg kolbász helyett virsli. Aikor megsült, sajttal megszórom és ráolvasztom, de sajt nélkül is nagyon finom.

Jó étvágyat!

Köszönjük szépen Kertai Évának, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán!

 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top