Természetes, telt ajkak 4 lépésben

2009. 11. 05.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Négy egyszerű lépés, mindössze ennyi kell a szépséges, természetes mosoly előállításához. Kezdjük is mindjárt a legelején.

Az első lépés az alapozás. Igen, nemcsak az arc szereti az alapozót, egy vékony rétegben a szájra is érdemes felvinni. Most természetes hatást szeretnénk elérni, tehát különösen is fontos, de jó, ha tudod, hogy más esetben is hasznos lehet. Az alapozó réteg ugyanis tartósabbá teszi a rákerülő rúzst.

A második lépés, hogy egy vastagabb hegyű, puhább szájkontúr-ceruzával először rajzold körül az ajkaidat, majd az egész felületet töltsd fel vele, azaz színezd be.

Harmadikként jöhet a szemhéjfesték! Igen, jól hallottad, most egy kis szemrevalót teszünk az ajkakra.  Egy kis fényes, világos árnyalatot vigyél fel a felső ajkadra, az íves részre és a körvonalaihoz. Szintén világos árnyalatot adj az egész ajkadnak is, ez megnagyobbítja majd,míg a csillogó festék ragyogást kölcsönöz neki.

Végezetül egy kis szájfény, mindenképpen természetes színt válassz, a rózsaszín, a bézs vagy az arany megfelelő árnyalatát, esetleg egy teljesen áttetsző változatot.

Egyszerű, mégis meghozza a kívánt hatást. Próbáld ki Te is, hidd el nem bánod meg, és tuti, hogy minden szem a te ajkaidra szemeződik majd. Pedig nem is festetted vérvörösre mint a másik osztályból, vagy az emeleti irodából a csaj… Te leszel a nyerő.

Kapcsolódó anyagok:

$$1681$$

$$2701$$

Olvass mégtöbb sminktippet a divat.hu oldalunkon!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top