Töltött keksz

2008. 11. 21.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.
Hozzávalók: 2 csomag csokipuding (főzős), 20 dkg kristálycukor, 2 ek. kakaó, 2 dl erős fekete kávé, 4 dl tej, 1 margarin, 4 csomag Albert keksz.

A pudingot a cukorral, a kakaóval, a kávéval és a tejjel sűrű krémmé főzzük. Amikor félig kihűl a krém, belekeverjük a margarint. Ha teljesen kihűlt, akkor kezdjük összeragasztani a keksszel. Majd alufóliába tekerve, a hűtőszekrényben pihentetjük, hogy a keksz átpuhuljon. Ferdén szeleteljük.

Jó étvágyat kívánok!

Köszönjük szépen Tóthné Csörögi Máriának, és továbbra is várjuk a receptjeiteket a recept@donna.hu  e-mailcímre!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top