Töltött kifli

2008. 08. 13.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók: 10db kifli, 4 db tojás, 25 dkg párizsi, 25 dkg sonka - szalámi, 25 dkg trappista sajt, 2ek mustár, só, bors, 1,5 pohár tejföl, kevés tej Elkészítés: A kifliket ketté kell vágni, a belét ki kell szedegetni és a tejbe beáztatni. A tojásokat keményre kell főzni. A párizsit, a szalámit, a reszelt sajtot, a tojásokat húsdarálón ledarálni. /de úgy is jó, ha nagyon apróra összevágjuk/ Ebbe bele kell keverni a mustárt, sót, borsot, tejfölt és a beáztatott kifli belét. Alaposan összekeverjük és megtöltjük vele a kifliket. Előmelegített sütőben 200 fokon addig sütjük, míg ropogós nem lesz a kifli. El lehet készíteni füstölt sajttal és gépsonkával is! Nagyon finom vacsora lesz belőle! Jó étvágyat hozzá!

Köszönjük szépen Fésüs Viktóriának, és továbbra is várjuk a receptjeiteket az info@donna.hu e-mailcímre!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top