Hozzávalók:
1 kis fej hagyma, 1 uborka, 1 paradicsom, 3 pfefferoni paprika, 1 evőkanál olivaolaj, 1 evőkanál citromlé, 1/2 evőkanál finomra vágott petrezselyemzöld, 1/2 kiskanál só.
Az uborkát meghámozom és a paradicsomot kis kockákra vágom, a hagymát vékonyan felkarikázom, a pfefferonit 2 centis darabokra vágom. Az olajból, citromléből, sóból és a petrezselyemzöldből öntetet keverek és a salátára öntöm.
Amig kint éltem sokat tanultam tőlük, isteni a konyhájuk. Jó étvágyat!
Köszönjük szépen B. Judynak, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán!