Túlvilági szépség Angelina Jolie utódja

2010. 01. 26.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A St John divatház az idén úgy döntött, hogy addigi képviselőjét a nagyközönség felé bizony lecseréli, mivel kissé már idősnek érzi őt. Hogy ki is túl öreg, és ki követi őt?

Nos, a kellemetlen szituáció alanya bizony a sokak által csodált és irigyelt Angelina Jolie színésznő, aki eddig a márkát képviselte a nagyvilágban. Ám idén tavasztól Karen Elson veszi át a helyét.

A most elkészült divatfotók februártól olyan magazinok oldalain lesznek láthatók, mint a Vogue, Vanity Fair és Harper’s Bazaar.

A képeket látva elismerhetjük, hogy a fotós, Greg Kadel, igazán kiváló munkát végzett, kiemelve mind a ruhák, mind a modell egyszerű szépségét. Talán, ha kicsit többet is szeretnénk beleolvasni a képekbe, akkor azt mondanánk, hogy a ruhák sötét, illetve a modell szinte földöntúli sápadtságának kontrasztja megint csak a divatos vámpírhatást kívánja meglovagolni, de kik vagyunk mi, hogy ilyesmit feltételezzünk.

Ezért egyszerűen csak fejet hajtunk a St. John tervezői előtt, hogy egy ready-to-wear kollekcióval örvendeztetik meg idén tavasszal is az eleganciára éhes hölgyeket. Hogy a magyar háziasszonyoknak szinte biztos, hogy ezekre nem futja? Nos, talán, de gyönyörködni azért még lehet, és egyenlőre ezért még fizetni sem kell...



Szerző

donna.hu



Scroll to Top