Ünnepeljen Ön is a 2 éves Napfény Parkkal!

2010. 08. 27.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Egy születésnapi party akkor igazán különleges, ha az ünnepelt ajándékozza meg vendégeit. Látogasson el augusztus 23. és október 2. között a Napfény Parkba és vigye haza ajándékait!

A születésnapi promóció időtartama alatt a vásárlók kuponokat kapnak, melyeket az akcióban részt vevő boltokban válthatnak be. A vevőknek nincs más dolguk, mint a kuponokkal járó mesés kedvezményeket kihasználni.

Minden vásárló, aki legalább 3 üzletben vásárol, próbára teheti szerencséjét is. Fortuna kerekét megpörgetve megnyerheti az azonnali értékes tárgyi nyeremények egyikét.

A következő hetekben érdemes a blokkokat is megőrizni: ezek az információs pultnál, különleges sorsjegyekké alakulnak át, melyek között a születésnapi rendezvényen értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra! A legszerencsésebb vásárló jutalma pedig a meglepetés fődíj lesz! Mit tegyen az, aki nem szeretne addig várni?

A látogatók az információs pultban átvehetik pecsétgyűjtő füzetüket is, amelybe minden vásárlás után egy pecsétet kapnak. Aki összegyűjt 20 pecsétet, már kezdhet is azon gondolkodni, hogy mire költse a Napfény Parktól ezért cserébe kapott 3000 forint értékű vásárlási utalványt.

A Napfény Park a rászorulókra is gondol: egy jótékonysági kampány keretében a látogatók kinőtt vagy megunt ruhájukért, cipőjükért 500 forintos kupont kapnak, melyet az akcióban részt vevő üzletekben kedvükre levásárolhatnak.

Jöjjön el, mert egy dolog biztos: senki sem távozik üres kézzel!

További információ: www.napfenypark.hu



Szerző

donna.hu



Scroll to Top