Valódi csillagok háborújának lehetünk tanúi…..

2011. 03. 28.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A kozmoszban minden fortyog, hatalmas energiák szabadulnak fel. A Jupiter fellép a Szaturnusszal szemben. Az egyik növekedést akar, a másik tiszta, világos határokat. A Plútó feldobja a kérdést, hogy ki irányítson. A Mars belép a tüzes Kos jegyébe, és ott a forradalmár Uránusszal találkozik. Ehhez jön még a Merkúr, ami visszafelé indul, és fokozza a zavart. Jó annak, aki laza tud lenni, jöjjön, aminek jönnie kell. Hétfő Zaklatott napnak ígérkezik. A Nap és a Plútó kellemetlen fényszögben kapcsolódnak, a Jupiter és a Szaturnusz szemben állnak egymással. Még az ártalmatlannak szánt megjegyzéseket is provokációnak fogjuk fel, a viták kemény veszekedéssé fajulhatnak. Az érzés, hogy lefékeznek minket vagy elő akarják írni, hogy mit tegyünk, szinte elnyom bennünket. Maradjunk nyugodtak, és ne hagyjuk magunkat bevonni a hatalmi harcokba. A főnökeinkkel vagy más „hatalmasságokkal” próbáljunk tisztelettel viselkedni. Ne hozzunk elsietett döntéseket.

Kedd Laza a légkör. A Hold pozitív fényszögben találkozik a Nappal, a Szaturnusszal és a Jupiterrel. Az előző nap energiái még hatnak, de a feszültség lassabban oldódik, a hangulat óráról órára javul, délután már világosan lehet látni, mi az, amit tennünk kell. Legyünk nyitottak mások véleményére, álljunk ellent a késztetésnek, hogy másokat irányítsunk. Ne írjunk elő másoknak semmit. Kedvesünknek is adjunk elegendő szabad teret. Szerda A Hold és a Merkúr pozitív kapcsolatban vannak. A Merkúr április 23-ig visszafelé haladónak látszik. Az emberek rajonganak az új ötletekért, mindenért tudnak lelkesedni, ami a megszokott kereteket szétfeszíti. Ennek ellenére úgy tűnik, semmi sem halad előre, kisebb-nagyobb zavaró tényezők hátráltatnak mindent. A Nap legjobb szakasza a délután, ekkor sok problémára találhatunk megoldást. Maradjunk rugalmasak, és ne tervezzünk túl szoros határidőkkel. Jól gondoljuk meg, mielőtt valamit aláírnánk. Csütörtök Este kevés energiánk lesz. A Hold együtt áll a Vénusszal, és kellemes fényszögben találkozik a Plútóval. Délelőtt még élénk a munkahangulat. Kitűnően megértetjük magunkat a kollégákkal és az ügyfelekkel. Késő délután az általános tempó érezhetően lelassul. A teljesítményünk csökken, legszívesebben csak álmodoznánk. Intézzük el a fontos teendőinket, mindjárt reggel. Írjunk össze egy listát az elvégzendő feladatokról, pontról pontra pipáljuk ki, amit elvégeztünk. Péntek Ez a nap minden nagyobb asztrológiai befolyás nélkül zajlik le. Hiánycikk a koncentráció, és nagy a hajlamunk a felületességre és az ezzel járó összes elkövethető hibára. A szükséges mozgatóerő is kevés, semmire sem tudjuk rászánni magunkat. A megbeszélt időpontokat nem tudjuk tartani, és az ítélőkészségünk kissé homályosabbá válik. A fontos találkozókat halasszuk el. Próbáljuk megőrizni gondolataink tisztaságát és betartani a határidőket. Az írásbeli dolgokat inkább kétszer is vizsgáljuk át. Ne kényszerítsük magunkat semmire. Szombat A  Mars reggel belép a Kos jegyébe. A Vénusz és a Plútó csacsognak egymással. Az ebédtől megelevenedik az élet, feltöltődünk energiával és felébred a vállalkozó kedvünk. A lelki partnerek megtalálják egymást, komoly kapcsolatok alakulhatnak ki. Délután elveszíthetjük az áttekintésünket, talán túl sokat is szeretnénk egyszerre. Dolgozzuk fel az elmaradt feladatokat, legyünk aktívak. Nyissuk meg szívünket, és valljuk meg kedvesünknek szerelmünket. Vasárnap Újhold lesz a Kos jegyében délután. A Mars és az Uránusz együttállnak. Hajlamosabbak leszünk az impulzív cselekedetekre, ha nem figyelünk oda, heves nézeteltérések között találhatjuk magunkat. A hangulat időnként nagyon robbanékony. Nem szívesen hagyjuk majd, hogy kedvesünk vagy a családunk szabadságunkat korlátozza. Gondolkodjunk el azon, hogy mit tehetnénk, hogy életünk minőségén a jövőben hogyan javítsunk. Kezdjünk új feladatokba, és tekintsünk el az apróságoktól.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon. Ha többet szeretne tudni az asztrológiáról, látogasson el a www.asztrokalendarium.hu weblapra!   Van véleményed? Érdekel egy téma, amiről még nem volt itt szó? El akarod mondani? Csatlakozz Facebook oldalunkhoz és mesélj, kérdezz! 


Szerző

donna.hu



Scroll to Top