Valósítsd meg az álmodat! (X)

2009. 07. 29.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Dunai Anita öltözködési tanácsadó, aki  a legtöbb hazai sztárral dolgozott már, most személyesen neked állította össze, hogyan kell öltözködnöd, és az alkatodhoz illő, tökéletes ruhadarabokat  kiválasztanod. Csupán válaszolnod kell az alkatoddal kapcsolatos 15+1 kérdésre, befizetned az emelt díjas sms árát, 1600 Ft+ Áfá-t és máris megkapod a személyre szabott elemzést. Ha követed a leírt, trükköket, tanácsokat, annak megfelelően vásárolsz, alakítod ruhatáradat, meglátod, mindenki csodálkozva szemléli majd átváltozásodat.

Nem kell fogyókúráznod, vagy edzőterembe járnod ahhoz, hogy soványnak és vonzónak lásd magad. Mindössze ismerned kell az alkatodat és a  hozzá illő, tökéletes ruhadarabokat kiválasztani. Ugye te is sok olyan holmit vettél már, ami az üzletben még tetszett, de azután a szekrényed mélyén landolt? Nos ennek vége. Ezentúl rengeteg időt és pénzt spórolhatsz meg a vásárláskor. Eddig nem tudtad megmagyarázni magadnak, hogy miért érzed jobban magad az egyik ruhádban, mint a másikban, de ha elolvasod a te saját, személyre szabott elemzésedet, amely csakis a te alkatodra vonatkozik, akkor sohasem nyúlsz mellé többet az üzletben. Megtudhatod melyek azok a fazonok, színek, ruhadarabok, amelyek leginkább illenek hozzád. Azonnali és látványos változást érhetsz el, és meg is engedheted magadnak, hiszen  mindössze  1600 Ft + Áfa-ról van szó! 

Társat szeretnél, vagy jobb munkát? Tudtad, hogy ebben a külső milyen fontos szerepet játszik?  Mindig azt választják, aki jobban néz ki, és te sokat tehetsz ennek érdekében. Első lépésként  meg kell ismerned azokat a trükköket, amelyek kizárólag a te alkatodra vonatkoznak. Talán sokat olvastál már belőlük, de így, személyesen neked, még biztosan senki nem gyűjtötte össze. Ezután már egyszerű a dolgod, hiszen csak követned kell az elemzésben leírt tanácsokat. A vonzó külső önbizalmat ad és sikereket eredményez a munkában és a magánéletben egyaránt, ha te is szeretnéd ezeket elérni, rendeld meg az elemzést, hiszen csak 1600 Ft + Áfa-ról van szó.

Mindegy, hogy fiatal, vagy idősebb vagy, sovány vagy kövér, most megvalósíthatod az álmodat és te is tökéletesen nézhetsz ki! Ezt a lépést minden nőnek meg kell tennie, s mindenki meg kell, hogy engedhesse magának.

www.stiluspercek.hu

Kapcsolódó anyagok: 

$$4233$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top