Végső visszaszámlálás!

2009. 07. 03.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A meleg napok lesimogatják rólunk a „jóságos” harisnyát, a megbízható farmert és előbukkannak testünk - nem mindig legelőnyösebb - részletei. Lássuk mik a teendők, hogy a legjobban mutassunk lenge nyári ruhánkban és a mindent megmutató bikininkben.

Ma már az általános jól ápoltság egyik alapvető kritériuma a szőrtelen láb, hónalj és bikinivonal. Az üzletek polcain kedvünkre válogathatunk borotvákból, szőrtelenítő krémekből, de dönthetünk a kozmetikusunk jól bevált és tartós eredményű gyantázása mellett is. A bátrabbak számára számtalan fajta és árfekvésű epiláló szerkentyű kapható. A lényeg az, hogy nincs több mentség a kunkorodó szőrszálak magyarázatára.

Szánjunk magunkra egy délutánt, és merüljünk el egy kád vízben! Öntsünk bele egy deci tejszínt, és cseppentsünk hozzá néhány csepp rozmaring olajat! Bőrünk puha lesz, és előkészíthetjük egy jó alapos testradírozásra. Nem muszáj megvennünk a legdrágább testradírt, egy marék só, vagy egy erős masszírozókesztyű is megteszi.

Lehetünk vékonyak, teltek, akár molettek is, nők ezreinek rémálma a narancsbőr. Ezt sajnos ezalatt a néhány hét alatt eltüntetni nem tudjuk, de sok-sok masszírozással, folyadékkal, feszesítő krémekkel, kocogással, javíthatunk combunk és fenekünk állapotán.

Ha barnulni szeretnénk, ne a legforróbb déli időszakban lássunk hozzá a napozáshoz. A szolárium, noha a bőrgyógyászok nem javasolják egész éves használatát -, ilyenkor kíméletesebb módszer az alapszín eléréséhez. A barnítókrémek szintén segíthetnek, de hogy elkerüljük a foltos bőrt, mindenképpen egy picit barnának kell lennünk.

Ha még van néhány hetünk a vízparti nyaralásig, alaposan gondoljunk meg minden falatot, ami a tányérunkról a szánkba vándorol, hiszen ha csak a vacsorát hagyjuk el, már akkor is megszabadulhatunk néhány gonosz kilótól. Aki elszántabb, kipróbálhatja a szerkesztőségünk női tagjainál jól bevált  SlimLine nevű fogyókúrát segítő komplex programot is, amely három hét alatt leolvaszt rólunk jó néhány kilót. E fogyást elősegítő hatékony komplex program a csomagban található étrend-kiegészítő kapszulából áll, ami mellé hasznos programfüzet tartozik tornagyakorlatokkal és 21 napos étrendprogrammal.

Miután bőrünk bársonyos, szőrtelen, egészségesen barna, és a kilóink száma is csökkent egy keveset, bátrabban indulhatunk egy új fürdőruha felkutatására – a próbafülkék kíméletlen neonvilágításával ne törődjünk, a természetes napfény sokkal kedvesebb lesz hozzánk!

Nemsokára az idei fürdőruha-divatból kaptok egy kis kóstolót.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top