Viszkivel mos fogat az énekesnő

2011. 02. 16.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Na persze mi sem gondoljuk komolyan, hogy a hír igaz lenne, inkább csak botránykeltés, hiszen Kesha sosem volt az a tipikus visszafogott sztár. Hirtelen robbant be a köztudatba, és a pop műfaja iránt rokonszenvet érző közönség azonnal a kegyeibe fogadta. Extravagáns, csillogó stílusa, mely első ránézésre szakadtnak, útszélinek tűnhet, tinik millióit vette le a lábáról. A csillogás, a zene és a buli a mindene, ez az életérzés pedig klipjein is tökéletesen átjön.

A Vanity Fair kérdezte meg többek között a viszkis fogmosásról is. Az azóta már minden külföldi eladási lista élét megjárt Tik Tok című szám első versszakában hallani a sort: „Before I leave, brush my teeth with a bottle of Jack.”, vagyis mielőtt indulna, megmossa a fogát egy üveg Jackkel, a népszerű viszkivel. Adódik hát a kérdés: tényleg?

„A Jack Daniels antibakteriális és ráadásul az illata is jobb, mint a reggeli leheleté. De hadd fogalmazzak másképp: reggel meztelenül ébredsz egy kádban és választhatsz, vagy öblítesz egyet egy Jack Daniels szel vagy megpróbálsz dumálni néhány haverral, miközben bűzlik a szád. Melyiket választod? Én Jacket ajánlom!”

Mikor a riporter arról kérdezi, mit szól, hogy nem jelölték egyetlen Grammy-díjra sem, az énekesnő elkomolyodik. „Csalódott vagyok, hogy nem is jelöltek.” – ismeri el. „De még csak egy éve vagyok a szakmában. Egy jó barátom például már egy évtizede zenél, és most kapta meg első jelölését. Nem vagyok türelmetlen. Egy csomó új zene és album megjelenését tervezzük, reméljük, az egyik méltó lesz majd a Grammy re is.”



Szerző

donna.hu



Scroll to Top