Vízöntő szülött Ikrek aszcendenssel

2010. 02. 07.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Akkor olyan vagy, mint egy elkápráztató, örökké nyughatatlan kolibri, bármelyik pillanatban arra repülsz amerre csak kedved tartja. A Napjegyed uralkodója az Uránusz, az aszcendensed uralkodója a Merkúr – rendkívül változékonnyá tesznek téged, folyamatosan új kihívásokat sepernek eléd.

Soha nem fogysz ki az ötletekből, egyik-másik nem mindig megvalósítható, viszont némelyikük aranyat ér – nagy hangsúlyt fektetsz az oktatásra és a kommunikációra.

Az Ikrek jegyében álló Napod nagy utazóvá tesz, rajongsz a kalandokért.

Bár könnyen felbosszanthatnak és megsérthetnek, haragod gyorsan elillan. Rejtélyes az a képességed, ahogyan szinte bárhová be tudsz illeszkedni.

A szerelemben is szereted a változatosságot. S bizony sokszor kell kimentened magad.

A társra inkább a szórakozás kedvéért van szükséged, és nem a szenvedélyes szerelem miatt. Ezenkívül kifejezetten élvezed a titkokat, és a bonyodalmakat, amikor egyszerre két vasat tartasz a tűzben.

Szinte rögeszmésen érdekel mások élete, de ez megmarad a kíváncsiság szintjén, a törődés már túl sokat követelne tőled. Annyi bizonyos, hogy nagylelkű és okos vagy, de adottságaidat és jó szándékodat túlságosan szétszórod, így a valóságos hatásuk elmarad.

Figyelj jobban oda az igazi szerelemre, meglátod a többi már magától fog jönni.

2010-ben az Uránusz, mint a Vízöntő jegyének az uralkodója, a te horoszkópodban a X. házban áll:

Igen valószínű, hogy váratlan változásra kerül sor munkádban vagy szakmádban, pozitív vagy negatív értelemben. Bármilyen változásról is legyen szó, nem tanácsos ellenállni vagy elfojtani az uránuszi energiákat. Az Uránusz által megkívánt változtatások végrehajtása a saját hosszú távú érdekeidet szolgálja.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top