Vízöntő szülött Kos aszcendenssel

2010. 02. 01.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Elbűvölnek az új helyzetek és kihívások. Nem zavar, ha nem állsz a sorban, és világgá kiabálod felkavaró nézeteidet. A Kos jegyében álló aszcendensed vakmerővé varázsol téged, és napfénnyel ragyogja be életed, de te is bearanyozhatod mások napjait. Nagylelkű, melegszívű, optimista és csupa tűz ember vagy.

A kitartás sajnos nem éppen az erősséged, és előfordulhat, hogy gyorsan tovább lépsz, ha túl nehézzé válik számodra az a bizonyos út. De ennek az az oka, hogy a Kos jegyében álló aszcendensed mindig a jelen pillanatnak él, és nem rendelkezik a Vízöntő Napod híres, jövőt látó képességével.

Kos aszcendensed hatására gyorsan dühbe tudsz gurulni, viszont több kedvesség is szorult beléd, könnyen megszabadíthatnak egy zsák pénztől gyors meggazdagodási lehetőségek ígéretével.

Ötleteid rendkívül eredetiek, de sokszor nem alkotnak szerves egészet, így nem igen lehet megvalósítani őket. Meg kellene próbálnod kitartóbban koncentrálni.

A Kos jegyében álló aszcendensed még türelmetlenebbé tesz téged, különösen, ha a szerelemről van szó. Bár felvillanyozó partner vagy, túlságosan hamar elmúlik a lelkesedésed. Nem tanulsz a régi elválásokból, és  mindig hajlamos vagy fejest ugrani újabb kapcsolatokba.

Elég valószínű, hogy gyorsan végigfutsz, egy sor egyformán rossz kapcsolaton.

Gyakorlatilag nem tudsz elfáradni. Hatalmas energiakészleted legnagyobb részét két dologra fordítod – egy nagy szerelemre és egy teljes odaadást igénylő munkára.

Nagyszerű szellemiségű e jegy összetétel – soha nem unod meg a tanulást, és rendszeresen letérsz a megszokott útról, hogy megtornáztasd egy kicsit az agysejtjeidet.

2010-ben uralkodó bolygód, az Uránusz a horoszkópod 12. háza felett tranzitál:

Előfordulhatnak nehézségeid "titkos ellenségeiddel" - tulajdonképpen az olyan emberekkel, akik tudat alatt reagálnak tudatalatti megnyilvánulásaidra. A nehézségek valószínűleg a titkos vagy rejtett oldaladat érintik. A követendő út most az, hogy tudatosítsd a felszínre bukkanó emlékképeket, vagy viselkedési mintákat.

Alkalmad nyílik arra, hogy szembesülj énednek rejtett oldalaival, amit talán már évek óta magadba temettél. Tudattalan emlékképek és viselkedési minták kerülnek felszínre, amiket meg kell értened. A pszichoterápia, meditáció, és egyéb önismeret fejlesztő technikák ezt nagyban elősegíthetik. Ha megtagadod a szembesülést énednek titkos vagy rejtett vonatkozásaival, az váratlan nehézségekhez vezethet. Fordulj szembe velük most és akkor nem "üldöznek" tovább.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top