Vízöntők a munkahelyen

2009. 02. 06.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ha a Vízöntő jegyében születtél, de Ascendensed a Kos jegyében áll – akkor egy-egy feladat teljesítésében kitartóbb, makacsabb és alaposabb vagy, mint gondolni lehetne. Viszonylag gyakran ér kisebb-nagyobb baj, de többnyire önerődből kigyógyulsz belőlük. Kríziseidet sokat filozofálgatva intézed. Komoly krízis esetén mutass nagyobb kompromisszumkészséget, lásd be, hogy nem igazságokról van szó, hanem kinek-kinek – így az érintetteknek is – saját életéről.

Ha a Vízöntő jegyében születtél, de Ascendensed a Bika jegyében áll – akkor könnyedén felvállalod a munkákat, és megnyerő modorodnak is nagy része van a sikereidben. Betegségeidet nem veszed komolyan, ezért fordulhat későbbiekben komolyra a baj. A nehéz helyzeteket kellő simulékonysággal intézed, sokszor kisiklasz a szorító helyzetekből. Komoly krízis esetén fel kell vállalnod, hogy következetesen belekutatsz a körülötted kialakult káoszba. Mérd fel, hogy miként jutottál idáig, másoknak, és neked milyen szereped volt ebben és következetesen, komolyan alakítsd át az életedet, a tanulságok alapján.

Ha a Vízöntő jegyében születtél, de Ascendensed az Ikrek jegyében áll – a problémavállaló készségedet kamatoztathatod a munkában. Betegségeid hevesek, és makacsok, de szervezeted erős. Kríziseidet önmagaddal szemben is szigorral intézed. Ilyenkor csakis az segít, ha magasabb értékrendhez méred tetteidet, és azok tükrében ítéled meg őszintén önmagadat, és környezetedet.

Ha a Vízöntő jegyében születtél, de Ascendensed a Rák jegyében áll – lelkesedésed és önbizalmad visz bele egy-egy nehezebb feladat vállalásába, ugyanezek erőt is adnak a kivitelezéshez. Betegségeid inkább figyelmeztetések. Ezektől a figyelmeztetésektől kellően meg is tudsz ijedni, és gyorsan helyre tudod billenteni az egészségedet. Kríziseidben megpróbálod az általad vélt igazságot érvényesíteni, amit az érintettek nem feltétlenül fogadnak el. Tanácsos, hogy nehezebb napokon tegyél mindent félre, még a sürgősnek látszó teendőket is, és rakj alapos rendet magadban, környezetedben, és ahhoz tartsd magad.

Ha a Vízöntő jegyében születtél, de Ascendensed az Oroszlán jegyében áll – kitartó és türelmes dolgozója vagy az adott munkahelynek. Választás esetén nehezen döntesz, jobban szereted, ha valamiképp „adódik” a munkahely. A betegséget megadóan viseled. Kríziseidtől szenvedsz de rendezésüket képes vagy sokáig halogatni. Komoly baj esetén csak azt segít, ha kívülállóként szemléled magad, és azt teszed, amit ennek a „szerencsétlennek” tanácsolnál.

Ha a Vízöntő jegyében születtél, de Ascendensed a Szűz jegyében áll – nehezen helyben maradó természeted miatt olyan munkát kellene választanod, ahol a szabad mozgásod van. Betegségeidet sajnos nem veszed komolyan, amitől azok azonban még időként zaklathatnak. Kríziseidet könnyed szellemességgel ütöd el, így térsz ki előlük, ilyenkor segít, ha beleéled magad a helyzetedbe, érzelmileg azonosulni próbálsz minden érintettel, hogy ezáltal meg tudd érteni őket.

Ha a Vízöntő jegyében születtél, de Ascendensed a Mérleg jegyében áll – úgy kezdesz új munkához, hogy nem sokáig fogod bírni, mégis ott ragadsz és később is, csak nehezen válsz meg tőle. Betegségeidet türelmesen viseled, olyannyira, hogy figyelni kell arra, nehogy a tűrést eltúlozd. Kríziseidet következetesen rendezed, ezért akik felkavarják életedet, meg fognak lepődni a következetességeden. Komoly krízis esetén a természetednél keményebb küzdelem, sőt, a harc felvállalása hozhat eredményt.

Ha a Vízöntő jegyében születtél, de Ascendensed a Skorpió jegyében áll –  gyorsan belevágsz egy munkába, és ha úgy érzed elég volt, hamar változtatsz is rajta. Szereted a tempós, mozgalmas feladatokat. Betegségeid váratlanul, hirtelen jönnek. Kríziseidet igen határozott fellépéssel, gyorsan elintézed, csak az segít, ha makacsul megveted a lábadat, és nem mozdulsz, amíg minden kérdést el nem intéztetek.

Ha a Vízöntő jegyében születtél, de Ascendensed a Nyilas jegyében áll – meggondoltan cselekszel, és elvállalod a munkát, majd kitartóan dolgozol. Betegségeid többszörös áttétellel jelentkeznek, a valós ok megkeresése hoz gyógyulást. Kríziseidet komolyan veszed, és elintézésüknél nem hagysz elvarratlan szálakat. Ne sajnáld az időt arra, hogy minden érdekelttel alaposan végigbeszéld a helyzetedet.

Ha a Vízöntő jegyében születtél, de Ascendensed a Bak jegyében áll – látszólag kötött a természeted, valójában a szabad, mozgalmas, érdekes feladatokat szereted, ahol mindig van valami új, és váratlan. Betegségeidet öngyógyítással igyekszel kezelni, mindenről akarsz mindent tudni, betegségről és gyógyszerekről egyaránt. Kríziseidet a nyilvánosság bevonásával kezeled, így elejét veheted, hogy lelkedben mély sebet üssenek. Komoly baj esetén nem kerülheted el, hogy saját és mások érzelmeit nagyon komolyan vedd, és éld át.

Ha a Vízöntő jegyében születtél, de Ascendensed is a Vízöntő jegyében áll – ösztönösen vállalod a feladatokat, amit jól megszervezel magadnak, és kész vagy belemerülve teljesíteni. Betegségjeleidre gyorsan reagálsz, és igyekszel minden részletnek utánajárni. Nemcsak a gyógyszerek, hanem betegséged részletei is érdekelnek. Kríziseidhez habozva fogsz hozzá, jól megfogalmazod annak lényegét, a cselekvéssel vannak nehézségeid. Igazán az segít, ha tevőlegesen hozzányúlsz a problémáidhoz, és döntésed nem elhangzott szó, hanem azt valódi cselekvés követi.

Ha a Vízöntő jegyében születtél, de Ascendensed a Halak jegyében áll – nagy kedvvel vállalod a feladatokat, félő, hogy többet, mint amit el tudsz végezni. Betegségeid váratlanul érnek, nagy energiakészleted, erőtartalékaid révén le tudod küzdeni azokat. Kríziseidet nagyvonalú viselkedéssel próbálod megoldani, pedig ezek helyett a részletes aprólékos elemző feltárás nyújthat segítséget.

Nem tudod mi az ascendensed? Kíváncsi vagy a horoszkópodban lévő bolygó állására? írj az info@donna.hu címre, vagy Németh Áginak, a Donna asztrológusának! 

Kapcsolódó anyagok:

$$2493$$

$$2510$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top