VV Zsófi plasztikáztatott

2011. 03. 10.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

 A villa egykori naivája régóta szeretett volna átesni a beavatkozáson, mivel elmondása szerint mindig is zavarta, hogy ennyire kicsi a melle. A villában a több plasztikai műtéten is átesett Szandika adott neki tanácsokat, hogy mire számítson.

VV Zsófi, a villa 19 éves naivája tegnap kés alá feküdt. A lány a végleges döntés előtt természetesen kikérte orvosa véleményét, aki elmondta neki, kisméretű melleit a genetikának köszönheti, sajnos sem az idő, sem a terhesség nem fog ezen változtatni. Ezért döntött végül úgy, hogy bevállalja a műtétet.

Zsófi a Blikknek nyilatkozott. Elmondása szerint mindig is nagyobb mellekre vágyott, de a valódi elhatározás akkor született meg benne, amikor meglátta, hogy a bulvárlap villa-mellszépségversenyt hirdet. A többiekével összehasonlítva a sajátját feltűnően kicsinek találta, így úgy gondolta, eljött az ideje ezen változtatni.

280 köbcentis implantátumot kapott, bár az orvos először jóval nagyobbat mutatott neki. A 330 és 300 köbcentiseket viszont a fiatal lány túl kihívónak találta. Nem óriási melleket szeretne, csak egy akkorát, amitől végre valódi nőnek érezheti magát. Sajnos a műtét utáni fotókra még várnunk kell...

Címlapfotók: Rtl Klub/Sajtóklub - Bársony Bence



Szerző

donna.hu



Scroll to Top