Hozzávalók:
50 dkg darált keksz, 30 dkg porcukor, 30 dkg margarin, 1 cs. vaníliás cukor, 10 ek. forró tej, 1 rumaroma, 2-3 ek. kakaópor, 10 dkg darált dió, 2 keserűmandula-aroma, 10 dkg étcsokis tortabevonó (tetejére)
Elkészítés:
A kekszet, a porcukrot, a megolvasztott margarint, a vaníliás cukrot és a forró tejet jól összedolgozzuk. Kétfelé osztjuk. Az egyik felébe beletesszük a darált diót, a rumaromát és a kakaóport, majd egy kisebb kivajazott tepsibe simítjuk ( kb.20 x 25 cm-esbe ). A másik felébe beledolgozzuk a mandulaaromát, majd a barna masszára rányomkodjuk. A tetejére a gőz felett felolvasztott ét tortabevonót tesszük. Én az olvasztott csokiba szoktam tenni kb. fél dl tejet, így nem lesz kemény és könnyen szeletelhető marad a süti. Pár órára hűtőbe tesszük, és pici kockákra vágva tálaljuk.
Jó étvágyat!