Zséda rúzsa

2008. 12. 07.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Az album – melynek debütáló dala a lemez címadó, Rakonczai Viktor és Geszti Péter közös szerzeménye – pillanatok alatt hódította meg a slágerlistákat. Zenei sokszínűsége ellenére, vagy éppen ezért, minden ütemében 21. századi popzene, és bár Domján Edit segítségével kicsit utaztat minket az időben, mégis mindvégig tudjuk, 2008-at írunk.

Színes az alkotók listája: Létray Ákos és Rakonczai Viktor mellett Moldvai Márk, Ferenczi György, Szirtes Edina „Mókus”, Závody Gábor, a Bolyki Brothers és ifj. Malek Miklós is írt dalt a lemezre. A szövegírók között pedig olyan neveket találhatunk, mint a már említett Geszti Péter vagy éppen Valla Attila és Szabó Ágnes.

Zséda albumán eredeti archív felvételről hallható Domján Edit hangja, melynek felhasználására még soha senki korábban nem kapott engedélyt a jogtulajdonostól. Régi értékek és nagyon új ízek tökéletes harmóniája jött létre olyan igazi zenei ínyencségekkel fűszerezve, mint például Malek Miklós vonós hangszerelése. Ugyanakkor nyitás a fiatalabb közönség, az igazi show irányába. Egy valami nem változott az évek alatt: a minőség és az igényesség, a nívó, ami Zsédára mindig is jellemző volt, ami sikerei igazi záloga.

Zséda azt is megmutatja, hogyan nyújthat segítséget a zene erejével. „Ajtók mögött” című dalával a nők elleni erőszakra, a láthatatlan bűnözésre szeretné felhívni a figyelmet.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top