Hozzávalók (-): 10 tojás 30 dkg cukor 10 dkg étcsoki 10 dkg vágott dió 10 dkg zselés cukor 10 dkg liszt 2 darab 4 tojásos piskóta Krémhez: fél liter tej 6 kanál liszt 20 dkg cukor 20 dkg margarin 1 citrom leve 1 tortabevonó A 10 tojás fehérjéből 30 dkg cukorral kemény habot verünk. Hozzáadunk 10 dkg étcsokit apróra tördelve, 10 dkg vágott diót, 10 dkg zselés cukorkát felvágva, végül a 10 dkg lisztet, összekeverjük és megsütjük. Sütünk két 4 tojásos piskótát. Krém: 3/4 liter tejet 6 kanál liszttel megfőzünk. 20 dkg cukrot, 20 dkg vajjal vagy sütőmargarinnal és az 1 citrom levével jól kikeverünk. Ezt a kihűlt, főzött krémmel jól elkeverjük. Összeállítás: piskóta, krém, habos lap, krém, piskóta.
Köszönjük szépen Benkő Zsigmondné, és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.