1000 dolog, amit nem tudsz még a nőkről

2010. 09. 22.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Kedves Férfiember! Ezer dolog van, amit nem tudsz rólunk, nőkről, és el kell, hogy keserítselek, mert ezek közül számtalan olyan, amit nem is fogsz soha megtudni. Ám van egy jó hírem is! Az Esquire magazin jóvoltából egy párra mégiscsak fény derülhet.

A magazin lelkes újságírói kitalálták, hogy a világ legegyszerűbb trükkjéhez folyamodnak, hogy megtudják, amire kíváncsiak: megkérdezik! Négy hónapon keresztül faggatták a nőket, illetve egyes esetekben csak simán hagyták, hogy beszéljenek, ha akarnak. Ennek eredménye az lett, hogy mindössze ennyi idő elteltével máris több mint ezer bölcsesség van a birtokukban, amit szívesen megosztanak bárkivel.

Mi azonban még abban is segítünk, hogy ha nem akarod, ne kelljen mindet végigböngészni. Kiválogattunk neked egy párat: lesznek köztük pikánsak, kedvesek, viccesek, hangyányit ironikus hangvételűek és véresen komolyak is. Magad döntheted el, melyiket veszed fontolóra, de ha ránk hallgatsz, mindegyiknél elidőzől egy keveset!

252. Tudjuk, hogy magasak az elvárások, de az Isten szerelmére, ne aludj a díszpárnákon!

989. Díjaznánk, ha az óvszert valahol az ágyadhoz közel, mondjuk az éjjeli szekrényedben tartanád, hogy ne kelljen 10 percig egyedül és tök meztelenül feküdni az ágyon, amíg te a lakás egyik pontjából a másikba rohansz, hogy találj egyet.

964. Néha szeretjük, ha hercegnőként bánsz velünk, máskor meg arra vágyunk, viselkedj úgy, mint a haverjaiddal. Hogy mikor melyik a nyerő, azt sajnos neked kell kitalálnod.

896. Nem mindenki irigy ám rá, hogy ti állva pisilhettek!

361. Egy takarító férfi nagyon is szexi látvány! Hihetetlen, de igaz.

155. Nem számít, mi a munkád, ha szereted és szenvedéllyel csinálod, mi nem fogunk szégyenkezni miattad. Feltéve persze, ha nem illegális és nincs köze a Lord of the dance show-hoz.

563. Nem bánnánk, ha néha helytől és időtől függetlenül, csak úgy táncra perdülnél velünk. Csak mondom.

838. Nem arról van szó, hogy szeretjük-e a virágokat vagy sem. Ha virágot hozol, azt jelenti, gondoltál ránk. Ezt szeretjük.

925. Szeretjük, amikor megkívánsz, de nem szeretjük, hogy ez mindig pont fogmosás közben történik meg.

748. Valójában nem viselünk mindennap összeillő bugyit és melltartót. Tudom, ez megdöbbentő, de így van.

973. A legnagyobb hiba, amit valaha is elkövethetsz, hogy azt képzeled, mi valami fura lények vagyunk egy másik bolygóról, akik a Nagy Női Titkok Könyve szerint élik mindennapjaikat. Ugye, milyen hülyén hangzik?

756. Ha azt szeretnéd, hogy a sör mindig legyen hideg, vegyél magadnak egy minibárt!

837. A cipőnek mindig passzolnia kell a ruhához. Ezért kell belőle olyan sok.

673. Jobb, ha tudod: a legőrültebb lányok mindig tök normálisnak tűnnek az elején.

231. Hova fújjuk magunkon a parfümöt? Ahol szeretnénk, hogy megcsókolj.

328. Értelmetlen vitákat folytatni apróságokról? Jó móka. Ilyenkor te is sok mindent elárulsz magadról, amit talán nem is szerettél volna.

877. Kicserélni a wc-papír gurigát, ha elfogyott a papír? Ez is egy olyan apróság, amiért nagyon hálásak vagyunk.

200. A "Chuk Norris is ezt tette volna a helyemben" nem a legjobb mentség. Semmire.

A kérdésekre kortól, lakhelytől és foglalkozástól függetlenül bárki válaszolhatott, az egyetlen kitétel az volt, hogy nőnemű legyen. Ennek köszönhetően a 18 évestől felfelé szinte minden generáció megtalálható a válaszadók között. A felmérés tehát reprezentatív, nyugodtan komolyan lehet venni!

És hogy a mi olvasóink se maradjanak ki: tessék hozzászólni! Mi lenne az az egy vagy több gondolat, amit úgy érzel, az összes nő nevében mindenképp meg kell osztanod a férfiakkal?



Szerző

donna.hu



Scroll to Top