Hozzávalók: Tészta: 6 tojásfehérje, 20 dkg cukor, 15 dkg darált dió, 2 dkg zsemlemorzsa, 3 dkg liszt, 1 csomag habfixáló. Krém: 6 tojássárga, 25 dkg cukor, 2 csomag vanília puding, 7,5 dl tej, 1 margarin, 2 evőkanál kakaó, 1 vaníliás cukor.
A fehérjéből habot verünk a habfixálóval, és óvatosan elkeverjük a többi hozzávalóval. Közepes tepsiben sütjük 20-25 percig.
A krémhez a tojássárgát kikeverjük a 25 dkg cukorral, és a vanília pudinggal, majd a 7,5 dl tejjel sűrű krémet főzünk. Ha kihűlt, a margarint habosra keverjük a krémmel. Megfelezzük, egyik felébe vaníliás cukrot teszünk a másikba kakaót.
Rétegezés: Tészta - sárga krém - vaníliás tejbe mártott háztartási keksz - barna krém.
A tetejére reszelt csoki kerülhet. Szeretem mert gyors és nagyon finom! Jó étvágyat!
Köszönjük szépen Dobák Máriának, és továbbra is várjuk a receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre!