5 dolog, amit utálok benned!

2010. 03. 16.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Az első, és mindenképpen a legfontosabb, hogy egyetlen pasi sem szereti, ha ágybeli teljesítményét becsmérlik. A hímnemű humanoid alapvetően semmiben sem különbözik a nőneműtől, már ami a lelki beállítottságokat illeti. (A testi adottságok jó esetben azért "némileg" eltérnek.) Szereti, ha dicsérik, és nem bírja, ha az önbecsülésébe tipornak. Márpedig abban nyilván megegyezhetünk, hogy valakinek az ágyban olyasmiket mondani, hogy: "Az exem ezt jobban csinálta!", kimeríti a becsmérlés legmagasabb kategóriáját. Egyszóval ezt mellőzzük, hacsak nem épp az a cél, hogy nem csak az ágyunkból, de a világból is kikergessük a delikvenst.

Második helyezést kaptak - épp csak egy orrhosszal lemaradva - a leginkább a "Jah... Azt kimostam/elraktam/kidobtam." felkiálltással körülírható esetek. Tudniillik a pasik egyáltalán nem szeretik, ha bizonyos kegytárgyaikat női kezek szentségtelenítik meg. Viszonylag sok minden sorolható ebbe a kategóriába, szóval jobb vigyázni. Általában focimez, szerszámok, autós/csajos újságok, a kocsi műszerfala, esetleg zúzós CD-k is szerepelhetnek az érinthetetlen tárgyak listáján. A béke érdekében nem érdemes azon vitatkozni, vajon az a mez nem volt e már túl büdös és koszos háromheti használat után.

Szintén csak hajszállal maradt le az első kettőtől a rettegett hiszti. Habár alapvetően egy gyermekneveléssel kapcsolatos fogalomról van szó, a hiszti már rég bevette magát a párkapcsolatban élők szótárába is, és valljuk meg, nem nehéz felfedezni az analógiát. A gyerek sír, ha nem kapja meg a csokit, cukrot, játékot, amit szeretne. Ez még viszonylag olcsón megúszható. Na meg persze a gyerek még nevelhető ebben a korban. A csaj sír, ha nem kap meg bármit is, amit ő kigondolt magának, és ő már se nem nevelhető, se nem kezelhető. Megoldás? Nincs. Ha nem veszel róla tudomást, az csak olaj a tűzre. Ha belemész a játékba, te húzod a rövidebbet. Ez van.

"Nincs semmi bajom!" Meglehetősen közel áll a harmadik helyezetthez, mégis feltétlenül ki kell emelni, mint annak egy önállósult válfaját. Ha elhangzik ez a mondat egy nő szájából, az csakis egyet jelenthet: oltári nagy gáz van! Valószínűleg amíg világ a világ, ez így lesz, és a pasik soha az életben nem fogják majd megérteni, miért. Igazából a nők sem értik. Talán a genetika tehet róla. 

 A shopping mánia is idegölő egy férfinak!

Mivel a sort tulajdonképpen a végtelenségig lehetne folytatni, sokat agyaltam, mi legyen az ötödik? Talán az, hogy néha mennyire szőke tud lenni minden nő? Az anyós-para? A szotyolaköpködős, fröcsögő, piaci kofákat megszégyenítő trágárság? Ha bozótvágó kell bizonyos területek alapos felfedezéséhez? A túlzott visszafogottság? A túlzott nyomulás? Mindegyik igazi gyöngyszem, ami megérne pár mondatot. Ezért inkább mondd meg te! Szerinted melyik az ötödik legidegesítőbb tulajdonság a pasik számára a nőkben?

-röné-



Szerző

donna.hu



Scroll to Top