5 perces bögrés csokis süti

2009. 05. 25.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Hozzávalók: 4 evőkanál liszt,   4 evőkanál cukor, 2 evőkanál kakaó,   1 tojás,   3 evőkanál tej,   3 evőkanál olaj vagy olvasztott vaj,   3 evőkanálnyi  csokidarab,   egy csepp vanília aroma,   1 nagy  bögre.   

       

Tegyük a száraz  hozzávalókat a bögrébe és keverjük jól össze. Adjuk hozzá a tojást is és jól keverjük el. Öntsük hozzá a tejet és az olajat (vajat) és ismét  keverjük meg. Adjuk hozzá a csokidarabokat (ha használjuk) és a  vaníliát és ismét keverjük meg. Tegyük a bögrét a  mikrohullámú sütőbe és kapcsoljuk be 3 percre 1000 watton (magas  fokozaton). A sütemény felemelkedik a bögre széléig, de ne aggódjunk!  Hagyjuk kissé kihűlni és helyezzük  kistányérra.

És miért veszélyes? Mert így csak öt percre leszünk attól, hogy éjjel-nappal csokis sütit  együnk! Ki is nyomtatod rögtön, ugye?

Köszönjük szépen és továbbra is várjuk receptjeiteket a recept@donna.hu e-mailcímre! Ha fényképet is mellékeltek a recepthez, a leírásokat hamarabb viszontláthatjátok a Donna oldalán! Külön köszönet az eredeti, saját receptekért.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top