82 Julia-arcmás díszíti testét!

2011. 03. 27.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Miljenko Parserisas Bukovic olyan szintre emelte a fanatizmust, amitől te is eltátod majd a szád. 82 tetoválás díszíti testét, melyek mindegyike rajongása tárgyát, Julia Robertset ábrázolja.

Mondhatnánk, hogy elismerésre méltó ez a fajta odaadás, mellyel Miljenko rajongása tárgyának adózik, hiszen felsőtestét szinte teljes egészében különböző portrék díszítik, ám valójában bizarr és ijesztő, amit a férfi művel.

Az 56 éves Miljenko újságárusként dolgozik Mexikóban, 15 perc hírnevét pedig a testét nem kis mennyiségben díszítő tetoválásoknak köszönheti. A tetoválások mind egy arcot ábrázolnak, Julia Roberts-ét, akiért azóta rajong ilyen fanatikusan, mióta az Erin Brokovich című, igaz történeten alapuló drámában látta. Vajon mit szólna Julia, ha szembe találkozna ezzel a férfival? Szerintünk döbbenten hallgatna, a látvány ugyanis cseppet sem hízelgő, sokkal inkább félelmetes.

Te meddig mész el, ha a sztárok iránti rajongásról van szó?

 Van véleményed? Érdekel egy téma, amiről még nem volt itt szó? El akarod mondani? Csatlakozz Facebook oldalunkhoz és mesélj, kérdezz! 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top