A 2010-es személyes év – 7. rész

2009. 12. 11.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

♦ Az adott év értéke egy számjegyre egyszerűsítve, jelen esetben 2010. vagyis 2+0+1+0= 3.

♦ A születésnapunk számértéke egy számjegyre egyszerűsítve: Pl. ha valaki bármely hónap 11. napján született: 11. vagyis 1+1= 2.

♦ A születési hónapunk számértéke egy számjegyre egyszerűsítve: Pl. ha valaki mondjuk novemberben született: 11. vagyis 1+1= 2.

♦ Ha valaki például bármely év november 11-én született, akkor a 2010. személyes éve a következő lesz: 2010+11+11=2+0+1+0+1+1+1+1=7 vagyis az övé a 7-es számú személyes év.

Nézzük mire számíthatsz, ha túl jutottál a fenti kis „matekórán”, és eredményül az 7-es számú személyes évet kaptad:

Ebben az évben nagyon szeretnél majd elvonulni. Minél távolabb szeretnél lenni a világ zajától, elfutni, elutazni minél messzebbre. Talán már most el kellene kezdened megszervezni egy pihentető üdülést, esetleg egy eldugott kis faluban, ahol feltöltheted energiáidat, ahol felfrissülhetsz. Lehetséges, hogy ezt nem tudod most megengedni magadnak, talán a család költségvetése nem tervezhet be egy ilyen utazást. Akkor azon fogod észre venni magad, hogy nem szívesen mégy társaságba, hogy kerülöd a barátaiddal közös programokat, és inkább otthon maradnál, inkább otthon tévéznél, vagy otthon pihennél.

Ilyen évre is szükséged van. Jól esik majd elolvasni minden könyvet, amit félretettél, jól esik majd azt a műsort hallgatni a rádióban, amihez neked van kedved. Jó ez az év arra is, hogy számvetést készíts a múltról, mi az amit jól tettél, és mi az amin változtatni kellene még. Jó arra, hogy elkönyveld a sikereket, és kitűzd a jövő céljait.

Ez a hetes számú személyes év alkalmas arra, hogy megismerd képességeidet, korlátaidat, alkalmas arra, hogy felmérd lehetőségeidet, és erőidet, átgondold, melyik pályán folytatnád az életedet, és rálépj arra az útra, amelyikre szeretnél.

Kapcsolati szinten is engedélyt kapsz arra, hogy felmérd lehetőségeidet, és korlátaidat, de ne számíts arra, hogy bármely kapcsolatodat törvényesítheted.

Nem alkalmas ez a hetes számú személyes év arra, hogy új üzletet nyiss, arra sem, hogy bővítsd eddigi tevékenységeidet.

Ha könyvet, tanulmányt, szakdolgozatot kell készítened, ebben az évben lehetsz a legsikeresebb. Olyan anyagi javakban is lehet részed ebben az évben, amiért konkrétan nem neked kell megdolgoznod. Lehet ez nyeremény, bankbetét, biztosítási összeg, vagy egyéb illetmény.

Előfordulhat sokszor ebben az évben, hogy olyan régi sérelmekre emlékeztetnek, amit el kellene már felejtened, és semmi esetre sem szabadna szomorkodnod miatta. Ebben az évben nem csak megbocsátani kell megtanulnod, hanem meg kell tanulnod minden rossz érzést eltemetni is.

Gondolkodj el az alábbi közmondáson: „ne fürödj olyan kádban, amiből már lefolyt a fürdővíz”.

Kapcsolódó anyagok:

$$5081$$

$$5083$$

$$5112$$

$$5175$$

$$5176$$

$$5244$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top