Hajszínünk függvényében válasszunk parfümöt (x)

2009. 12. 11.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Mindig olyan illatot szeretnénk magunkon viselni, ami összhangban van személyiségünkkel. Természetesen több ezer árnyalat létezik, de a négy alaphajszínből induljunk ki, hogyan oszlanak meg típusok szerint az illatok, és ki melyik kategóriát képviseli? Az egzotikus barna A barna hajú nők, és azok akiknek hajszíne a következő felsorolásba esik- ide tartozik a: mokka, kávébarna, melanzs, sötétbarna, világosbarna, gesztenyebarna – azok a nők testesítik meg a szelídséget, inkább visszafogottságra törekednek. Hajszínválasztásuk is ezt tükrözi, a barna hajszín elegáns, de nem harsány. Gondoskodóak, odafigyelnek a részletekre, nem szeretnének mindig a figyelem középpontjába lenni.

Ajánljuk nekik a virágos-gyümölcsös Paco Rabanne Ultrared-et, amely magában foglalja a vanília érzékiségét, a jázmin tündöklését, és az eper földöntúli lédússágát. Valamint Guccitól a Rusht, melynek illata egy egzotikus virágkoktélt képez. A jázminnak, törökrózsának, koriandernek, vaníliának és baracknak köszönhetően egy egyedi karaktert biztosít viselőjének. A buja szőke A szőke hajú nők, köztük az aranyszőke, a sötétszőke, világosszőke, és a platinaszőke is, maga a megtestesült szex szimbólum. A szőke hajú nők, egyediek, valahogy hajszínük mégsem ezt tükrözi. Amit a külvilág lát, közel sem egyezik az egyedi, bohókás, szenvedélyes énükkel. Ezért is lehet az ő illatuk: Versace Bright Chrystal, mely a gránátalmának, babrózsának, lótusznak köszönheti bohém illatát. De a Gucci Gucci II szeder, ribizli, jázmin és frézia összetevők miatt igazi szenvedély zárul a szelencében. A perzselő vörös A vörös hajú nők, a szikrázó vörös, a lángvörös, paprikavörös, és a lilás tónusú vörösök is, jellemük sokszor kiszámíthatatlan, buják, és vadak. Feltűnőségre törekednek, gyakorta a nemek közti harcban győztesként kerülnek ki. A vörös hajú nők pajzának az ágyban, de a külvilág felé is megmutatják rakoncátlan természetüket. Nekik való a Dolce&Gabanna D&G Pour Femme illata, amely szegfűs, narancsos aromájával igazi vérvezsdítő, karakteres parfüm. És az örök klasszikus a Chanel No5 is, mely a valódi hódításra termett. A vadító fekete A fekete hajú nők,-ide sorolhatjuk az ébenfeketét, és a kékes árnyalatú feketét is- dominaként jelenik meg a férfiak lelki szemei előtt. Valóban rendelkeznek némi irányítási hajlammal, de komprumisszumkészek. Lelkesek, igazi szépségek, kedvelik a mutatós dolgokat és magukat is szeretik megmutatni.

Viseljenek: Chanel Allure-t, mely orientális- vaníliás illata miatt kihangsúlyozza az eredeti szépséget, mint ahogy a Dior Addict illat is, ahol az egzotikus virágok fejtik ki szenvedélyes hatásukat.

Ha további érdekességeket szeretnél meg tudni a parfümök világáról keresd fel honlapunkat a www.parfumcenter.hu oldalát.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top