A 7-es szám hiánya

2008. 05. 22.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Járhat egy olyan következménnyel, hogy az illető átcsap a végletekbe. Olyan mélyen beleáshatja magát a misztikus világba, hogy a realitások talajáról könnyen áttévedhet a képzelet és a káprázat birodalmába.

Ez a kétféle és egymásnak látszólag teljesen ellentmondó.

Akinél a 7-es szám valamilyen módon hiányzik, nem rendelkezik azzal a képességgel, hogy egy ésszerű, egy helyes álláspontot tudjon magáévá tenni. Nehezen találja meg az arany középutat valamiben, és még nehezebben tud azon az úton megmaradni. Akinél a 7-es szám hiányzik, nem mutatja ki érzelmeit, azt mélyen magába rejti, mert fél kimutatni akár a szerelmet, akár a barátság érzését. Nagyon fél még a gondolatától is, hogy nevetségessé válhatna, és fél attól is, hogy visszautasítják.

Sokszor jelez túlzott szégyellőséget. Ezért van az, hogy keményszívűnek, és ridegnek látszik, pedig nem az. Nem kér szeretetet, de nem is ad, s közben ő maga szeretné a legjobban, hogy szeressék, és hogy szerethessen. Sokszor szenved ettől a magatartástól.

Ha már felismerte a fenti dolgokat, tudatosan le kellene küzdenie az ilyen irányú gátlásokat. Egyéniségének szabad utat kellene találnia, hogy kifejezhesse a benne lévő szeretetet mások iránt.

Meg kellene tanulnia másoktól, hogyan kell a tudását és tehetségét kimutatni, és nem szabadna engednie, hogy a háttérbe szorítsák olyanok, akik mélyen alatta vannak műveltségben, tudásban, tehetségben, szakmai gyakorlat tekintetében, és általában mindenben, ami lényeges és fontos tényezőnek tekinthető érvényesülés szempontjából.

 



Szerző

donna.hu



Scroll to Top