A csillagok üzenete 2011.05.23-tól

2011. 05. 23.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Egy égi randevú.

Amikor a Vénusz és a Mars a csillagos égen találkozót adnak egymásnak, méghozzá az élvezeteket kedvelő Bika jegyében, akkor az a szenvedély és az érzékek ünnepe. De nem csak a szerelem mutatkozik meg legszebb oldaláról, a Vénusz és a Mars kreatív energiákat is felszabadítanak. Az Uránusznak köszönhetően a szabadság édes illatát is érezhetjük.

Hétfő

A Vénusz és a Mars szerelmi kettőse.

A Hold és a Szaturnusz kellemes trigon fényszögben kapcsolódnak, a Vénusz és a Mars együttállásba lépnek. Az emberek öntudatosak. Felébrednek teremtő erőik, ötletekkel jönnek elő, hogy a számukra fontos dolgokat elősegítsék. Szerelmi téren is történik valami. Összhangba kerülnek a nők és a férfiak, új párok alakulnak, vagy a régiek újra felfedezik egymást.

Dolgozzunk a projektjeinken és adjunk esélyt a szerelemnek is. Érzelmileg spontán módon és szívélyesen közeledjünk az emberekhez.

Kedd

Kisebb holdcsapda estéje.

A Hold előnyös szextil fényszögben kapcsolódik a Jupiterrel, együtt áll a Neptunusszal, és kellemetlen kvadrát fényszögben találkozik a Nappal.

A nap vidáman kezdődik, főleg délelőtt uralkodik kellemes munkahelyi légkör, bár nem különösebben buzog a munkakedv. Hajlamosak vagyunk az álmodozásra, este elégedetlenség lesz úrrá rajtunk.

Osszuk be magunknak a feladatokat. Ne tegyük partnerünket felelőssé saját gondjainkért. Estére gondoskodjunk figyelmünk lekötéséről, egy jó könyvvel vagy izgalmas filmmel űzzük el zavaros gondolatainkat.

Szerda

Az Uránusz változatosságot hoz.

A Hold kedvező szextil fényszög kapcsolatban találkozik a Plútóval, a Marssal, a Vénusszal és a Merkúrral. Ugyanígy kapcsolódik a Nap és az Uránusz is.

A rutint terhes rossznak tekintjük ezen a napon. Nézzünk körül, hogy az élet mely területén vagyunk korlátok közé szorítva, hol kívánunk magunknak több szabadságot. Déltájban kiváltképp legyünk tudatában képességeinknek.

Intézzük először a szükséges dolgokat, utána marad még időnk a spontán ötletekre. Álljunk készen, hogy letérjünk a kitaposott ösvényről és végre szűz földre lépjünk.

Csütörtök

Háttérben kellene maradni.

Ez a nap nagyobb asztrológiai befolyások nélkül múlik el.

Nagyobb akciókat ne tervezzünk, hiányzik az ezekhez szükséges koncentráció és tettrekészség. Testileg sem vagyunk csúcsponton, mindenkin fáradtság vesz erőt.

Végezzük munkáinkat ráérősen, a megerőltető vagy unalmas feladatokról le is mondhatunk. Döntéseinket inkább napoljuk el. Törekedjünk az egyértelmű megállapodásokra, kerüljük a félreértéseket. Este húzódjunk vissza a csendbe.

Péntek

Délelőtti stressz.

A Hold együtt áll az Uránusszal, kellemes szextil fényszögben kapcsolatba lép a Nappal, és előnytelen kvadrát fényszögben kapcsolódik a Plútóhoz.

Az emberek nagyon éberek és cselekvésre készek. Délelőtt ezt túlzásba is vihetik, ami káoszba, hektikába csaphat át. Csak délután higgadunk le, és tudjuk ismét, mi a teendő. Kora este fennáll a veszekedés veszélye, mindenki azt akarja mindenáron, hogy neki legyen igaza.

Dolgozzuk fel az elmúlt napok lemaradásait. Ne térjünk ki a viták elől, de tartsuk tiszteletben mások véleményét is.

Szombat

A Hold energiát ad.

A Hold szembenállásban találkozik a Szaturnusszal. Ez a nap tele van energiával. Dinamikus és spontán megmozdulások jellemzik, gyorsan eltölt bennünket a lelkesedés valami iránt. A ház és a kert körüli tennivalók ma nem esnek nehezünkre. Az emberek nyíltan és direkt módon reagálnak, egyes esetekben önzőek is tudnak lenni.

Maradjunk udvariasak és fairek. Határozzuk meg, mely dolgoknak biztosítunk elsőbbséget. Ha elkezdünk valamit, fejezzük is be következetesen. Sportoljunk is, menjünk el úszni vagy teniszezni.

Vasárnap

A lazítás napja.

A Hold együttállásba lép a Jupiterrel, és kellemes szextil fényszögben kapcsolódik a Neptunusszal. A reggeli mozgáskényszer délig elszáll. A hajtóerő érezhetően csökken, kárpótlásul igen kellemes társalgási légkör uralkodik. Délután is inkább pihenésre vágyunk, mint fárasztó kirándulásokra.

Hangolódjunk rá a következő hétre. Az edzést ütemezzük a hűvös reggeli órákra. A nap többi részében legyünk a családunkkal vagy lazítsunk.

Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon. Ha többet szeretne tudni az asztrológiáról, látogasson el a www.nemethagi.com weblapra!



Szerző

donna.hu



Scroll to Top