A csillagok Vilmosék ellen vannak?

2011. 04. 28.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Lehetséges, hogy Vilmos hercegnek és Kate Middletonnak sokkal körültekintőbben kellett volna kiválasztaniuk egybekelésük időpontját? Az április 29-ét övező égi jelek ugyanis akadályokat jeleznek a pár esküvő utáni útján.

"A nagy nap a fogyó hold végére esik, miközben a Vénusz - a boldogság meghatározó bolygója - éppen szemben áll majd a Szaturnusszal, s egy kemény Plútó-fényszög is támadja. Ez a bolygóállás előrevetíti, hogy Vilmos boldogságába többször megpróbálnak majd beleavatkozni, s hogy a hagyományok, az udvari szokások sokszor megkeserítik majd a házasságát" - mondja a Vasárnap Reggelnek Herczeg Kata asztrológus, majd így folytatja: "Vilmos Rák jegyben bekövetkezett napfogyatkozáskor született, ami arra utal, hogy kemény érzelmi próbatételek várnak rá, de ezek lélekben megerősítik, s mindegyikből tanul, sőt a végén győztesként kerül ki a nehéz helyzetekből."

Ezzel kecsegtetnek hát a csillagok, reméljük, Vilmos is és Kate is boldogan élnek majd, míg meg nem halnak, ami véleményünk szerint nem pusztán az égi ígéreteken, hanem rajtuk is áll, hogy megoldják-e majd a rájuk váró nehézségeket vagy megfutamodnak.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top