Lindsay Lohan: vállalom a felelősséget!

2011. 04. 28.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A színésznő húsvétját igencsak megkeserítette a bírósági ítélet, mely szerint 120 nap letöltendő börtönbüntetés és 400 óra közmunka vár rá próbaideje megszegéséért és egy nyaklánc fizetés nélküli elviteléért egy menő üzletből. A folyton nagy bajba kerülő Lindsay Jay Lenónak beszélt az ítéletről és jövőbeni terveiről.

 

Elmondása szerint az ítélet még nem végleges, ezért nem avathat be senkit se a részletekbe. Viszont kihangsúlyozta, hogy „Nagy lány vagyok, el fogom fogadni az ítéletet.” Továbbá azt is beismerte, hogy jó néhány ballépést tudhat már a háta mögött, mint mondja, túl fiatal volt, nem tudta értékelni, mije van.

 

Mostantól azonban másképp szeretne élni, célja, hogy ismét a munkája miatt beszéljenek róla, ne a botrányok okán. A lehetőség pedig nyitott előtte, hiszen szerepet kapott a John Travoltát is felvonultató Gotti: Three Generations című filmben, melyben a Gambino családhoz tartozó New York-i maffiózó, John Gotti Jr. feleségét, Kimet alakíthatja. Lenónak állította is, hogy 3 évesen személyesen is találkozott Gottival, mire a showman meg is jegyezte, hogy talán ezért kerül mindig bajba… Nem tudni, csupán azt biztos, hogy Lindsay nem először fogadkozik, hogy megjavul. Reméljük, ezúttal valóban továbblép az ígéret szintjénél.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top