Emelem kalapom!

2011. 04. 28.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Volt idő, mikor egy igazán elegáns hölgy elképzelhetetlen volt kalap nélkül. Ma már az, ám a felsőbb körök, így a brit arisztokrácia képviselői ma is előszeretettel pompáznak eme kiegészítővel a fejükön. Valószínűleg Vilmos herceg esküvőjén se lesz hiány kalappal ékített női fejekben. Azt nem lehet tudni, ki milyen darabot választ majd a nagy eseményre, ám a stílus feltételezhető. Nézzük, melyik előkelő vendégnél mire lehet számítani.

Zara Phillips

Illedelmesen lesütött szem, visszafogott szín, ízléses virág és tolldísz, melyre bár felfigyelünk, nem ráncoljuk össze megbotránkozva a szemöldökünket. A királynő kedvenc unokájának tartott Zara, aki ősszel már maga is az oltár elé áll Mike Tindall rögbijátékossal, minden bizonnyal Vilmos esküvőjén is a könnyed eleganciát fogja képviselni.

Autumn Phillips

A királynő legidősebb unokájának, Peter Phillipsnek a felesége nem riad vissza a feltűnőbb kalapoktól se. A kanadai származású hölgy bőrét a naptól ezen a felvételen például szilvakékes beütésű kalap védi. Vajon április 29-én milyen fejfedőt választ?

Eugenie yorki hercegnő

Fiatal és bohókás. A 21 éves hercegnő kalapjai pimaszul arcul csapják a kimértséget. Szó, ami szó, addig nem lehet nagy baj, amíg csupán extravagáns kalapok viselésével lázad a konvenciók ellen.

Beatrice yorki hercegnő

 

Annyira nem formabontó, mint a húga, de azért Beatrice fejfedőválasztásában is benne van a fiatalos lendület. A képen látható darab talán még Vilmos esküvőjén is viselhető lenne, bár fogalmunk sincs, illik-e egy kalapot többször is felvenni.

Pippa Middleton

 

A menyasszony, Kate húga is előszeretettel tündököl kalappal a fején. Általában könnyed, laza, flörtölős fejfedőket választ, bár ezt valószínűleg az esküvőn, legalábbis a szertartáson nem teheti majd meg, hiszen nyoszolyólányként nem helyezheti a hangsúlyt a saját ízlésére.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top