A Halak előrejelzése

2008. 03. 06.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

2008. február 19-én budapesti idő szerint 15 óra 20 perckor lépett a Halak jegyébe a Nap.

Boldog Születésnapot kívánunk minden Halak jegyében született olvasónknak!

Kulcsszó: ábrándozó, álmodozó

Mint az állatöv álmodozója, együtt érző, toleráns, kedves és tele van szeretettel mások iránt. Könnyen kerül ezért mások hatása alá, mert senkit sem akar megbántani. Nehezen hoz döntéseket, és könnyen megfutamodik minden nehézség elől. Kreatív, átszellemült, sokszor misztikus, időnként közönyös, és nem gyakorlatias.

Látszólag úgy hat, mint aki határozatlan, de mégis, a saját csendes módján mindent elér. Vonzó és kellemes, könnyen belekeveri magát mások problémáiba, és nagyon szereti az állatokat.

Befolyásolható érzelmi ember, lágy, szentimentális, flegmatikus adottságokkal. A vidámságból tragikus hangulatba könnyen átcsap és fordítva. Elégedettség, elégedetlenséggel váltakozik. Részvétet érez a fájdalmakkal szemben, szereti és gondozza a beteget és csúnyát /sok orvos Napja van a Halak jegyében/. Önfeláldozásra kész, jókedvű. Indolens, kevéssé megbízható, mert ő az emberséget a kötelesség fölé helyezi.

A Halak szülött erejét, vagy gyengeségét a horoszkóp többi elemeiből kell kiolvasni.

Hölgyek horoszkópjában fontos szerepet kap a Hold, ha valakinek a Hold áll a Halak jegyében, a következők valószínűleg jellemzőek lesznek rá:

Kulcsszó: emocionális ösztönösség.

A két vizes elem a fantázia világába ragadhatja, de egyben ingadozóvá vagy álmodozóvá is teheti, és ha erre nem figyel, a reális életben sok hibát követhetne el, ami rá nézve sok kellemetlenséggel járhat.

Nagy hatása alatt tud lenni még a legkülönlegesebb emberi tapasztalatoknak is. Minden embert meg tud érteni, és nagyon kedves.

Érzelmi téren eléggé naiv, és hajlamos arra, hogy más emberek hiányosságait és fogyatékosságait figyelmen kívül hagyja.

Könnyen sértődik, és hajlamos elszomorodni és elsírni magát, és hajlamos az önsajnálatra is egy kicsit.

Nem mindig szeret hidegen és objektíven szembenézni a tényekkel, és emiatt előfordulhat, hogy érzékeny természete miatt mások szenvednek. Néha hiányzik a humor, néha kifejezetten szeret szomorkodni.

Érzékei néha megcsalhatják, mert túlságosan is romantikus és optimista, valóban rózsaszín szemüveget hord. Mivel mindenben a legjobbat akarja meglátni, a valóság és igazság közötti ellentét nyugtalanítja.

Attól függően, hogy a Hold milyen fényszögeket kap, ez elég rossz helyzete a Holdnak. Ha a fényszögek kedvezőek, akkor valójában nagyon jó képzelőerővel rendelkezik, ha viszont kedvezőtlen, ez teljes félrevezetettséghez vezethet, vagy elveszti illúzióit. Csendes természet, hajlamos a visszavonulásra, jóindulatú és mindenkivel együtt érez. Gyengéd, nem mindig áll szilárdan a földön, álmodozó. Sűrűn változtatja a véleményét, emiatt lehet megbízhatatlan, könnyen elbizonytalanodik, és hajlamos a depresszióra. Szüksége van arra, hogy szeressék és megvédjék, szereti a szépet, harmóniát és kényelmet maga körül, ha ez nincs, akkor nagyon szenved.

Női horoszkópban ez az érzelmesség felesleges egészségi problémákhoz vezet. Ilyen Holdállásnál a nők később lépnek házasságra. Ugyanakkor, ez a helyzet rámutat valamiféle csendes mágnesességre, ami vonzza a férfiakat.

Férfi a Holddal a Halakban hű, kedves és együtt érző társat kíván, aki majd később erős hatással lehet rá, úgy hogy nélkülözhetetlenné válik a férfi privát életében, de nem feltétlenül szükséges a karrierjében.

Édesanyját, mint együtt érző személyt éli meg, de a mama inkább a saját életével foglalkozik. Nem tudja teljesen tisztán megismerni gyermekét, néha túlságosan is idealizálja, néha alábecsüli.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top