A Halak és a család

2009. 03. 03.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Gyermekeivel kapcsolatban van egy nagyon pozitív tulajdonsága, és egy nagy veszély lehetősége is. A pozitívum az, ahogyan együtt tud velük érezni, ráhangolódni lelki problémáikra. A veszély, hogy túlzásba is viheti ezt a dolgot, és elfelejt olykor szigorú és határozott lenni. Pedig sokszor elvárnák, hogy ő döntsön az életük apróbb-nagyobb ügyeiben.

Ezt jó, ha megtanulja, hogy olykor kényszerítse magát keményebb fellépésre, határozottságra.

Ha a Halak jegyében születtél, de Ascendensed a Kos jegyében áll, türelmes, szenvedő alaptermészeted olykor vehemens érzelmi kitörésekbe csap át, és heves viták is fűszerezik ez által a családi életedet. Példamutatóan alakítod ki az otthont szeretteidnek. Gyermekeidért sok áldozatot vállalsz.

Ha a Halak jegyében születtél, de Ascendensed a Bika jegyében áll, erősen kötődsz azokhoz a dolgokhoz, amelyek körülvesznek, ezért nehezen vállalkozol új otthon megteremtésére, vagy nagyobb átalakításra. Pedig a vágy meg van benned, hogy idővel bővítsd az otthonodat, és fényűzőbben rendezd be. Családodért sok áldozatot vállalsz, sőt szenvedést is, sokszor ez az ára annak, hogy olyan stílusban vezetett családod lett, ahogyan szeretnéd. Gyermekeid szorgalmát azzal tudod segíteni, ha társuk vagy az életükben. Erre meg van minden adottságod.

Ha a Halak jegyében születtél, de Ascendensed az Ikrek jegyében áll, racionalitással veszel részt az életben, és fő erényed a beosztás. Ezért a családodat bőségesen el tudod látni, azon vagy, hogy hiányt soha semmiben ne szenvedjenek. Gyermekeid a művészetek felé hajlanak, amihez a magad részéről sok inspirációt és anyagi támogatást tudsz nyújtani.

Ha a Halak jegyében születtél, de Ascendensed a Rák jegyében áll, sok finom részlettel díszíted az otthonodat, amelyben érződik az arányos elrendezés, amit sok nemes vonás még harmonikusabbá tesz. Lakásod az áhítat hangulatát sugározza. Gyermekeid nagyon igényesek, és mély érdeklődésűek. Elsősorban azzal tudsz a segítségükre lenni, ha mögöttük állsz.

Ha a Halak jegyében születtél, de Ascendensed az Oroszlán jegyében áll, a Halak jegyétől szokatlan erős kézzel vezeted a család életét, és szervezed meg otthonodat. Drága, és igen tartós bútorokkal, szőnyegekkel rendezed be. Nem néhány évben, hanem hosszú távon gondolkodsz. Gyermekeid igen magas pozícióba juthatnak, amihez az otthon jó alapot biztosít a számukra.

Ha a Halak jegyében születtél, de Ascendensed a Szűz jegyében áll, meleg otthonodat úgy alakítod ki, hogy oda a világ is beleférjen. Szívesen látod munkatársaidat, és olyan embereket, akiket valamiért nagyon tisztelsz. Jó vendéglátó vagy. Gyermekeid sorsának alakulásában megmozgatod baráti körödet is, ha támogatásra van szükség. Rendelkezel azzal a fegyelmezettséggel és határozottsággal, ami a gyermekneveléshez szükséges.

Ha a Halak jegyében születtél, de Ascendensed a Mérleg jegyében áll, derűs természetű ember vagy, aki mélyen kötődik otthonához, családjához. Az otthon az a szilárd pont, ahonnan a jövő építhető. Családtagjaidhoz szeretet és barátság fűz. Gyermekeid nyitottak, érdeklődők. Mindig szót tudsz érteni velük.

Ha a Halak jegyében születtél, de Ascendensed a Skorpió jegyében áll, az otthon erős szálakkal köt, noha szabadnak és függetlennek szeretnéd tudni magad. Családodban az őszinte légkört szereted, a problémák gyökereinek tisztázását. Gyermekeid rokonlelkűek veled, ezért jól megértitek egymást. Pontosan ráérzel, miként segítheted, vagy támogathatod őket.

Ha a Halak jegyében születtél, de Ascendensed a Nyilas jegyében áll, otthonodat kellemes pasztellszínekkel fested ki, ügyelve arra, hogy inkább enyhe félhomály, mint vakító világosság legyen benne. Tehát gondosan megválogatod a függönyöket és a sötétítőket is. Gyermekeid inkább harcias, küzdő típusú jellemek, ezt mindenképpen vedd figyelembe!

Ha a Halak jegyében születtél, de Ascendensed a Bak jegyében áll, szereted az olyan otthont, ami határozottságot és erőt sugároz. Így válogatod meg a színeket és a bútorokat. Természetesnek veszed, ha családod hangos a jókedvtől, szereted, ha élet van körülötted az otthonodban. Gyermekeid otthonszeretők, és jó kapcsolatteremtő természetük révén barátkozók. Beszélgetéssel jól lehet hatni rájuk.

Ha a Halak jegyében születtél, de Ascendensed a Vízöntő jegyében áll, szabad, vidám természetű ember vagy, aki mindent kész odaadni másoknak. Otthonodban a kényelmet szereted. Családtagjaidhoz erősen kötődsz. Mindenek fölött a jó beszélgetéseket kedveled. Gyermekeid szintén családszeretők, bár kevésbé mutatják ki. Élénkek, nyitottak. Érvekkel mindig lehet hatni rájuk.

Ha a Halak jegyében születtél, és Ascendensed is a Halak jegyében áll, otthonodat igyekszel nyitottá tenni. Érzékeny természetedet jól oldja az otthon teremtette légkör, ahol „ami szívemen, a számon” jelszó lehetőséget ad arra, hogy mindenki jól kibeszélje magát. Gyermekeid hasonló természetűek, sok álmodozással, kalandvággyal.

Nem tudod mi az ascendensed? Kíváncsi vagy a horoszkópodban lévő bolygó állására? írj az info@donna.hu címre, vagy Németh Áginak, a Donna asztrológusának!

Kapcsolódó anyagok:

$$2705$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top