A Halak szülöttek temperamentuma

2011. 03. 10.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A Halak jegyű emberek temperamentuma

Szangvinikus, erősen melankolikus jelleggel. A Halak szülöttek életében sok minden ingadozó, változó. Mindig  jólelkűek, akarat nélkül adják át magukat a környezet benyomásainak. Sokszor előfordulnak dühkitörések, ilyenkor súlyos sértésekre és egyebekre is  képesek. Akaratuk elmosódó, határozatlan, érzésszerű. A Halak jegyében született emberek sokszor tudtukon kívül könnyen kerülnek össze bűnös hajlamú emberekkel, s bár ők maguk nem hajlamosak a bűnözésre, az ilyen emberek képesek belevinni őket bármibe, mert a Halak szülöttek könnyen befolyásolhatóak, becsaphatóak.

 

A szangvinikus temperamentummal rendelkező embereknek nagyon kell vigyázniuk arra, hogy ne legyenek megbízhatatlanok, ne legyenek elnézőek elsősorban saját magatartásukkal szemben, és igyekezniük kell megerősíteni saját akaratukat. A barátságaikra is rendkívüli módon figyelniük kell, főleg arra, nehogy hűtlennek tartsák őket. Vigyázniuk kell arra is, hogy bármilyen kapcsolatban, legyen az munka, üzlet, vagy párkapcsolat, mindig emlékezzenek ígéreteikre, és igyekezzenek minden munkát befejezni. A Halak jegyű embereket mindig üdeség, optimizmus lengi körül. Ha a szangvinikus temperamentum rossz vonásait sikerült magukban legyőzniük, szeretetreméltó, nyílt természetességüknek köszönhetően mindenki szeretni fogja őket a környezetükben. Saját otthonukban a Halak szülöttjeinek - akár időseknek, akár fiataloknak - egyaránt napsugaras az élete. A Halak jegyében született ember nyíltszívű, sok tapasztalattal rendelkezik, jó kedélyű, mindig ragyogó, és természetes humorával a figyelem középpontjává válik. Ha nincs jelen valahol, az üresség érzését kelti a környezetében, ha hazaérkezik, az egész ház élettel telik meg. Képes felvidítani a szomorkodókat, felrázni a közömbösöket. Ennél a napsütésnél valóban mindenki megmelegszik. A Halak jegyű ember született optimista. Tele van reménységgel. A kegyelem, a kiengesztelődés, a reménység megragadják érzékeny lelkületét.

 Ha szeretne rendelni egy asztrológiai előrejelzést havi lebontásban, vagy szeretné teljesen ingyen aszcendensét kiszámoltatni, azt megrendelheti a triamos@digikabel.hu e-mail címen, vagy a 06-90-189185 emeltdíjas telefonszámon. Ha többet szeretne tudni az asztrológiáról, látogasson el a www.asztrokalendarium.hu weblapra!   



Szerző

donna.hu



Scroll to Top