Barátját viszi párbajra a Plasztikcica!

2011. 03. 10.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

A tegnapi Kiválasztás mindenkit lázban tartott már napok óta, aki egy kicsit is figyelemmel kíséri a villabeli eseményeket. Szandikának már hetek óta vérben úsztak a szemei, egykori barátnője, Éva skalpjára áhítozott. Úgyis elérem, amit akarok – mondta társainak, akik először még ostobaságnak tartották az ötletet, hogy rátegyék a jelet Éva eltakarítása érdekében.

Akkor még nem is sejtették, mekkorát fordul majd a Plasztiklány, mindenkinek meglepetést, vagy inkább csalódást okozva ezzel. Abban a pillanatban ugyanis, ahogy valóban megkapta a zöld kendőt, az addig határozottnak tűnő lány teljesen megváltozott. Hirtelen azon kezdett gondolkodni, valójában milyen jó is lenne, ha kint maradhatna. A zöld kendő furcsa hatással van az emberre, meglátod a fényt az alagút végén – magyarázta villatársainak, akik döbbenten álltak a történtek előtt. Érthető is: abban a reményben tették barátjukra a kendőt, hogy az majd kiviszi azt a személyt, akit a legjobban utálnak, Szandika azonban ellenük fordult. Mérlegelt, gondolkodott, elemzett, míg végül arra jutott: a legerősebbet kell kivinnie, aki pedig saját véleménye szerint nem más, mint egyik legjobb barátja.

Hogy Szandika tette után egy cseppet sem érzi magát rosszul, hogy önmagával nincs elszámolnivalója, ez egész biztos, határozott kiállása egyértelmű jele volt annak, hogy teljesen biztos abban, mit csinál. Kint akar maradni és terve bevégzéséhez erős ellenfelet kell választania.

De mi lesz akkor, ha a nézők úgy döntenek, elég volt a kutyakomédiából, Szandika menjen csak vissza, ha tetszik neki, ha nem?  Bent ugyanis valószínűleg egyetlen barátja sem maradt. Laci és Jerzy is hangot adtak csalódottságuknak, habár mindketten magukat hibáztatják, amiért így meg lettek vezetve, Gigiről már nem is beszélve. A lány a napokban már többször komolyan megfogadta Szandikának: ha kiviszi a bátyját, semmi jóra ne számítson, megkeseríti hátralévő villalétének minden egyes pillanatát.

A feszültség, mely a monológja közben a lakókon úrrá lett, még a tévén keresztül is érezhető volt. „Laci, ne hibáztasd magad. Jerzy, légy újra az a kedves, aranyos fiú, aki eddig voltál. Gigi, csalódtam benned, én soha nem mondanék neked olyasmiket, amit te mondtál nekem. Alekosz, ha nem lenne rajtad a lila kendő, téged vinnélek. Anikó, tudod, hogy téged imádlak! Éva, nagy szerencséd van, ugyanis a kendő most nem rád kerül. Béci tesó, fogadd szeretettel az ajándékomat!”

Izgalmas napok következnek…

Fotók: Rtl Klub/Sajtóklub - Bársony Bence



Szerző

donna.hu



Scroll to Top