A Harry Potter sztárja alkoholista?

2011. 07. 06.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Daniel Radcliffe azt mondja, már túl van a nehéz időszakon. Tavaly augusztus óta nem nyúlt alkoholhoz. Nehéz csata volt, de végül nyertesen került ki belőle.

A huszonéves sztár nemrégiben a GQ magazinnak beszélt alkoholproblémáiról. A gyorsan jött siker az ő életét is próbára tette, mint annyi fiatalon, hirtelen a csúcsra törő csillagét.

Danielben 2010 nyarán tudatosodott, hogy az alkoholmennyiség, amit egy-egy buli alkalmával elfogyaszt, messze meghaladja a normálisnak mondhatót. Ekkor döntött úgy, végleg leszámol szenvedélyével. Saját bevallása szerint gyakran azon kapta magát, hogy már csak ittasan képes élvezni munkáját. Ez volt az első lépés a gyógyulás felé, nem akart az alkoholizmussal küzdő kollégái sorsára jutni.

 

A sztárnak elhatározása betartásában sokat segített barátnője is, akinek személye továbbra is titok marad, ha rajta múlik. „Végre találtam valakit, aki magamért szeret” – mondja. Rengeteg időt töltenek együtt a titokzatos lánnyal, és gyakran választják a buli és ivás helyett a meghitt együttléteket egy könyv vagy egy jó film mellett.

„Nem szégyen élvezni a nyugodt életet” - mondja a 22 éves színész, aki karrierjéről is beszélt. Reméli sikert tud kovácsolni a Harry Potter-sorozatból és nem merül az utolsó résszel együtt neve is feledésbe.



Szerző

donna.hu



Scroll to Top