A hónap száma a 10-es

2009. 10. 20.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Emellett egy saját, külön, másodlagos jelentést is tulajdonítanak a 10-es számnak a numerológusok. A terjeszkedést is jelképezi a 10-es, az érvényesülést, továbbá a vele járó változásokat, s a szerencse kerekének forgandóságát. Egyszer fent, máskor lent.

Emelkedések, bukások, fordulatok várhatók – mint másodlagos hatások – a 10-es vibrálás eredményeképpen.

Az 1-es szám vezetői képességeit, eredeti gondolkodását, alkotókészségét és pionírszellemét egy magasabb szinten fokozott mértékben képviseli a 10-es vibrálás.

Éppen ezért a hatása alatt álló személynek fokozottabban kell ügyelnie arra is, hogy az 1-es vibrálás negatív vonásai ne kerülhessenek felszínre egyéniségében. Óvakodnia kell attól, hogy egy „minden lében kanál” típussá fejlődjék, aki minduntalan beleavatkozik mások ügyeibe, s mindenben a saját elgondolásait akarja keresztül vinni mások érdekeinek vagy érzékenységének a semmibevételével.

Ha ezt a próbatételt megállja a 10-es vibrálás hatása alatt álló személy, akkor az egyéniségében rejlő erős vezetési hajlamokat és energiakészleteket ő szellemi teljesítményekben fogja kiélni, nem, pedig mások dolgába való kéretlen beavatkozásban.

Jellemének ebbe a helyes irányba való fejlődése esetén a 10-es személy feltaláló szelleme nagy alkotásokat hozhat létre a technikában, a tudományban, a művészetek terén, vagy bármilyen egyéb munkakörben.

Kapcsolódó anyagok: 

$$4619$$



Szerző

donna.hu



Scroll to Top