A Jupiter esélyt ad a boldogságra

2011. 05. 10.
Ez a cikk elmúlt egy éves, így elavult lehet.

Ez az év esélyt ad a boldogságra.

Az égiek ünnepet tartanak. A jólét, a gyarapodás és a siker istene hívott meg bennünket: Jupiter, a nagyvonalú adakozó, a tiszta életöröm most Vénusszal táncol. Harmónia és boldogság vár ránk. A Merkúrt is kézen fogták, vele is táncolnak – ennek nyomán önmagunkba vetett mély hit ébred bennünk. A kozmosz a pozitív energiák egész hullámát sugározza ki. Ennek az évnek van abszolút esélye a boldogságra. Hatalmas erők vezetnek minket. Bármihez is kezdtünk, bármi nyomaszt vagy megmászhatatlan hegyként tornyosul előttünk – szerencsésen be fogjuk fejezni, ha tudatosan beállítjuk magunkat az égi energiákra.

Tulajdonképpen nem tudunk semmit sem rosszul csinálni. Mindenben, amit teszünk, magasabb erők vezetnek. Még ha tétovázunk is, ha negatív gondolatok fékeznek is bennünket, ha problémáink olyan mélyen ülnek, hogy még a Jupiter sem tud felszabadulva magával ragadni – legkésőbb csütörtökön teljesen betölt majd minket a boldogságenergia.

Rá fogunk lelni a helyes döntésre, megtaláljuk a megfelelő szavakat, a döntő pillanatban a megfelelő emberek közelében leszünk. A Mars és a Neptunusz között olyan kapcsolat jött létre, amit az asztrológiában őrangyal aspektusnak nevezünk. Érzékek feletti intuíció irányít bennünket.

Egy alvajáró biztonságával cselekszünk, pontosan a megfelelő pillanatban. Égből hull ránk a boldogság, csak meg kell ragadnunk.

Talán már régóta vársz arra, hogy fontos beszélgetést folytass főnököddel, vagy banki tanácsadóddal. Már hétfőn, május 9-én elérkezik a megfelelő pillanat. Annyira meggyőző vagy és egyidejűleg varázslatosan kedves. Szavaid csábítanak, az apró flört, az intenzív beszélgetés az első találkán erotikus hatású. Az égen a Merkúr átöleli a Vénuszt. Kifejezésre jut a szépség. Az írás, festés, álmaid ruhájának megtalálása shoppingolás közben – minden könnyen megy. Hogy szerencséd ne korlátozódjon egyetlen pillanatra, az csak attól függ, hogy tartóssá szeretnéd-e tenni. Mindenekelőtt az akaratodtól tehát! Nem szabad engedned, hogy befolyásoljanak.

Kövesd konzekvensen célodat, tudatosítsd, hogy mit akarsz elérni, megváltoztatni. Szerdától meglesz az erőd hozzá. A Merkúr és a Vénusz kozmikus duettjéhez, az okos szellem és villámgyors felfogás istenéhez, meg a szerelem istennőjéhez csatlakozik a Jupiter, a szerencse, a bőség és terjeszkedés istene. Mindhárman szárnyakat adó együttállásban állnak: ritka felhalmozódása a pozitív energiáknak. Most eléred, ami eddig elérhetetlennek tűnt, sikerül, ami sikertelen volt. Bármibe is fogj, az rendelkezik a pozitív gondolatok erejével. Felismered a nagyobb, magasabb összefüggéseket, rájössz, miért siklott ki mindig valami az életedben. Ha problémáid voltak a pénzzel, most rájössz, mit kezeltél eddig rosszul. Már látod a megoldást, ami elsősorban anyagi gondjaidtól fog megszabadítani. És nem csak ezt!

A szerencsés sorsszerűségek fázisa kezdődik. Olyan emberekkel találkozol, akik szakmailag előrevisznek. Különös véletlenek történnek, melyek félresiklott magánéleti helyzetekből szabadítanak ki. Nagy súly gördül le a válladról, ami a lelkedet nyomasztotta, életörömödet elrabolta.

Új emberekkel ismerkedsz meg, akik gazdagabbá teszik életedet, megértenek, és megérdemlik bizalmadat. Ha elfogadod ezt a mágikus pillanatot, kihasználod ennek az órának az erejét, el fogod varázsolni az embereket kedvességeddel, melegszívű lényeddel.

Kapcsolatodban nem fog kétség, sérelem, félreértés terhelni.  Minden tisztázódik. Lehetséges a nagy kibékülés, ha partnered megérdemel téged, de a meglepő találkozás is, az új, májusi szerelem, ami mindent megváltoztat életedben.

Folytatása következik….

www.asztrokalendarium.hu



Szerző

donna.hu



Scroll to Top